Rachel Zegler: Επίθεση στον Sean Bean μετά τις δηλώσεις του για τις ερωτικές σκηνές – “Σύνελθε”

Rachel Zegler: Επίθεση στον Sean Bean μετά τις δηλώσεις του για τις ερωτικές σκηνές – “Σύνελθε”
Sean Bean και Rachel Zegler AP

Φανερά ενοχλημένη η Rachel Zegler μετά τις δηλώσεις του Sean Bean με αφορμή τους συντονιστές εγγύτητας στις ερωτικές σκηνές. "Ο αυθορμητισμός μπορεί να είναι επικίνδυνος".

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Sean Bean, όταν νωρίτερα αυτή τη βδομάδα απαξίωσε τη σημασία ύπαρξης “συντονιστών εγγύτητας” κατά τη διάρκεια γυρισμάτων ερωτικών σκηνών, δηλαδή ανθρώπων που έχουν ως στόχο τη διασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλα τα εμπλεκόμενα μέλη.

Μιλώντας στους Times, ο Bean υποστήριξε πως τέτοιου είδους συντονιστές είναι πιθανό να “σκοτώσουν τον αυθορμητισμό” κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ερωτικής σκηνής.

“Θα με αποσπούσε, διότι θα έστρεφε την προσοχή σε άλλα πράγματα. Κάνε αυτό, βάλε τα χέρια σου εδώ…” ανέφερε ο Bean. “Πιστεύω πως ο φυσικός τρόπος με τον οποίο οι εραστές αλληλεπιδρούν, θα καταστρεφόταν από κάποιον που στρέφει την προσοχή στις τεχνικές λεπτομέρειες”. Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones, παρέθεσε μάλιστα και ένα προσωπικό του παράδειγμα από το μακρινό 1993, όταν συμμετείχε στην τηλεοπτική μεταφορά του Lady Chatterley’s Lover στο πλάι της Joely Richardson.

“Η Lady Chatterley ήταν αυθόρμητη. Ήταν μια ευχάριστη διαδικασία. Υπήρχε καλή χημεία μεταξύ μας και γνωρίζαμε πως αυτό που κάνουμε είναι ασυνήθιστο. Γιατί και εκείνη ήταν παντρεμένη και εγώ το ίδιο. Αλλά ακολουθούσαμε το σενάριο. Προσπαθούσαμε να αποδώσουμε την αλήθεια των όσων έγραψε o DH Lawrence”.

Με ανάρτησή της στο Twitter η Rachel Zegler καταδίκασε τις παραπάνω δηλώσεις καλώντας, μάλιστα, τον ηθοποιό “να συνέλθει”. Η πρωταγωνίστρια του West Side Story υποστήριξε πως οι συντονιστές εγγύτητας, εγκαθιδρύουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τους ηθοποιούς. “Ο αυθορμητισμός στις ερωτικές σκηνές μπορεί να είναι επικίνδυνος. Σύνελθε“, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον συντονιστή, με τον οποίο συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ, όπου πρωταγωνίστησε συμπληρώνοντας πως “έδειξαν κατανόηση στην απειρία μιας νέας ηθοποιού, όπως ήμουν εγώ και παράλληλα εκπαίδευσαν τους υπόλοιπους γύρω μου που διέθεταν χρόνια εμπειρίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα