Ράδιο Αρβύλα: Η απαξίωση της τηλεόρασης και η απάντηση για εκπομπή στην ΕΡΤ

Ράδιο Αρβύλα: Η απαξίωση της τηλεόρασης και η απάντηση για εκπομπή στην ΕΡΤ
Οι Ράδιο Αρβύλα στην ΕΡΤ Glomex

Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκαν καλεσμένοι οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης από τους "Ράδιο Αρβύλα".

Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, η επιτυχημένη ομάδα των “Ράδιο Αρβύλα” και της εκπομπής “Βινύλιο”, βρέθηκαν καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

“Όταν τελειώσει ο πόλεμος, θα τον ειδοποιήσουμε”, είπε χαριτολογώντας ο Αντώνης Κανάκης για την απουσία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος απουσίαζε από τη συνέντευξη εξαιτίας του ότι μένει στο σπίτι και δεν παρευρίσκεται στο στούντιο. Παράλληλα, οι τρεις παρουσιαστές μοιράστηκαν μερικές στιγμές… καραντίνας με το κοινό.

Η δεμένη τηλεοπτική παρέα αναφέρθηκε στην εικόνα της σημερινής τηλεόρασης και στη “στροφή” του κόσμου προς το διαδίκτυο και σε πλατφόρμες σαν το Netflix, ενώ εξήγησαν γιατί μάζευε τόσο κοινό ο Σωτήρης Τσιόδρας το προηγούμενο διάστημα.

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στην απαξίωση της τηλεόρασης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Την απαξίωση του μέσου την έχει κάνει ο κόσμος και το ίδιο το μέσο στον εαυτό του. Ο κόσμος πλέον βλέπει περιεχόμενο πολύ περισσότερο στο διαδίκτυο και σε πλατφόρμες, παρά στην ελεύθερη τηλεόραση. Κι αυτή είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει η τηλεόραση να κατανοήσει γιατί αλλιώς, αργά ή γρήγορα, θα μείνουν μόνοι τους. Φταίνε τα προγράμματα. Η τηλεόραση ζει σε έναν μικρόκοσμο. Σαν να μην έχει επαφή με την πραγματικότητα. Δεν ενδιαφέρεται για την άποψη του κόσμου για αυτά που βλέπει. Όσο ο μικρόκοσμος λειτουργεί, έρχονται νούμερα και κινείται η διαφήμιση, δεν ενδιαφέρεται για το αν ο κόσμος εκτιμά αυτό που βλέπει”.

Οι διαφορές της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη, το σουβλάκι vs καλαμάκι, τα κίτρινα τυριά και η φέτα, αλλά και… άλλες αγεφύρωτες διαφορές συζήτησαν οι παρουσιαστές με τους καλεσμένους τους, ενώ οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν, επίσης, για τα καλοκαιρινά τους σχέδια, ενώ ο Αντώνης Κανάκης εξήγησε γιατί η διαχρονική ατάκα εξήγησε γιατί η Χαλκιδική είναι μοναδική.

Τέλος, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε για το αν τελικά θα υπάρξει συνεργασία με το δημόσιο κανάλι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα