Το βράδυ της Δευτέρας συντονιστήκαμε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την μεγάλη επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα, την πρώτη τους για τη νέα χρονιά. Ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του επέστρεψαν έτοιμοι για σάτιρα. Ξεχωρίσαμε ορισμένα από τα "διαμάντια" της εκπομπής που μας έκαναν να γελάσουμε και σας τα παρουσιάζουμε.
Η καταγγελία σοκ τσοπάνη για εισβολή άνδρα στο μαντρί, με σκοπό τον έρωτα με πρόβατο είναι σαφέστατα το καλύτερο της εκπομπής:
Ο υπουργός Άμυνας "συνελήφθη" να τραγουδά σε νυχτερινό μαγαζί και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη δεν δίστασε να ετοιμάσει έναν ολόκληρο δίσκο με διασκευές αποκλειστικά για τον Πάνο Καμμένο:
Στα highlights της εκπομπής και της εβδομάδας θα λέγαμε, καθώς η δήλωση του κ. Κωστέτσου είχε κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα, το παράπονο του σχεδιαστή για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ:
Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα ξεκαθάρισε τελικά τη συχνότητα με την οποία θα εμφανίζονται οι Θεσσαλονικείς από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όπως εξήγησε, αποφασίστηκε να παρουσιάζουν νέο υλικό κάθε δεύτερη εβδομάδα. Ως εκ τούτου, Ράδιο Αρβύλα ξανά από τις αρχές Φλεβάρη.