“Ραντεβού στον Ήλιο”: το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή

“Ραντεβού στον Ήλιο”: το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού από το Ούζο Πλωμαρίου και την Πέννυ Μπαλτατζή
GEORGE_XIGOS

Ένα πρωτότυπο, μουσικό... «ραντεβού στον ήλιο» δημιούργησε αυτό το καλοκαίρι το Ούζο Πλωμαρίου.

Περίπου 3.000… επίδοξοι στιχουργοί έντυσαν με λέξεις και εικόνες τη μουσική στο τραγούδι που έγραψε η Πέννυ Μπαλτατζή και δημιούργησαν από κοινού το τραγούδι του καλοκαιρινού με τίτλο «Ραντεβού στον Ήλιο», από την ομώνυμη καμπάνια του Ούζου Πλωμαρίου.

GEORGE_XIGOS

Από τις 20 Μαΐου ως τις 9 Ιουνίου το Ούζο Πλωμαρίου και η Πέννυ Μπαλτατζή, κάλεσαν τους νέους να μπουν στο www.rantevoustonilio.gr και να γράψουν στίχους για να γίνουν οι δημιουργοί της πιο ανατρεπτικής καλοκαιρινής πρότασης από το Ούζο Πλωμαρίου. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία: περισσότεροι από 3.000 στιχουργοί κατέθεσαν το ταλέντο τους και έστειλαν στίχους όσο η Πέννυ τους ενίσχυε μέσω χιουμοριστικών βίντεο, δίνοντας πληροφορίες για το τραγούδι και ενθαρρύνοντας την προσπάθειά τους να πρωτοτυπήσουν με ευφάνταστους στίχους. Το ταλέντο ξεχείλισε…και τελικά το ραντεβού στον ήλιο έγινε πραγματικότητα!

GEORGE_XIGOS

10 τυχεροί που ο στίχος τους ξεχώρισε και επιλέχθηκε από την Πέννυ Μπαλτατζή -και ακόμη 10 που δεν τα κατάφεραν τελικά, αλλά θέλησαν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία- κέρδισαν τη συμμετοχή τους μαζί με φίλους τους, στο beach party που έγινε στις 27 Ιουνίου στην Γαλάζια Ακτή στον Σχινιά, με τους ξεκαρδιστικούς stand up comedians Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, τους εξωτικούς Burger Project και φυσικά την αγαπημένη Πέννυ Μπαλτατζή. Ένα κεφάτο party όπου για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το τραγούδι «Ραντεβού στον Ήλιο». Για σχεδόν πέντε ώρες χόρεψαν, τραγούδησαν, γεύτηκαν μεζέδες και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου. Ένα καλοκαιρινό party κάτω από τον ήλιο, μια ουζοκατάσταση μετά μουσικής που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

GEORGE_XIGOS

Κατά την διάρκεια του party, η Πέννυ Μπαλτατζή βράβευσε τους νικητές στιχουργούς που έδωσαν τη δική τους πινελιά στο απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού, ενώ τα ονόματά τους φιγουράρουν πλέον στα credits των δημιουργών καθώς και στο official video clip του τραγουδιού «Ραντεβού στον ‘Ηλιο» που γυρίστηκε με την συμμετοχή του κοινού! Πάρτε μια γεύση εδώ:

Όταν το ραντεβού είναι στον ήλιο, το καλοκαίρι γίνεται τραγούδι. #rantevoustonilio #ouzoplomari #penny_baltatzi

www.rantevoustonilio.gr www.ouzoplomari.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα