Σκορδά για Αλέξη Παππά: “Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή”

Διαβάζεται σε 2'
Σκορδά για Αλέξη Παππά: “Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή”
Φαίη Σκορδά PAPADAKIS PRESS

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έγινε γνωστός από το “The Bachelor” και φέτος αναμένεται να συμμετάσχει στο “Survivor 2024”.

Τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και η ομάδα του “Fay’s Time” το πρωί της Πέμπτης (4/1), εν όψει της πρεμιέρας του Survivor24 την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Μεταξύ των υπόλοιπων συμμετεχόντων σχολίασαν και την είσοδο του Αλέξη Παππά στον διαγωνισμό, με την παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερα επικριτική όσον αφορά την “αυθεντικότητά” του.

“Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή… Ό,τι και κάνει -δεν το λέω κακά, ο άνθρωπος συμπαθής μου είναι- αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις τηλεοπτικές του παρουσίες πραγνατικά καταπιέζει τόσο… δηλαδή δεν έχουμε δει ποτέ τον εαυτό του πιστεύω. Είναι και ηθοποιός. Έχει ρόλο και στόχο μόνο τα χρήματα. Αυτήν την αίσθηση μου έχει δώσει” ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Το βιογραφικό του Αλέξη Παππά

Ηλικία: 37 ετών

Ιδιότητα: Ηθοποιός – Επιχειρηματίας

Ηθοποιός, επιχειρηματίας με δική του σειρά προϊόντων περιποίησης, και μοντέλο κατά το παρελθόν, επάγγελμα με το οποίο κατάφερε να ταξιδέψει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και να συνεργαστεί με μερικά από τα διασημότερα brands της βιομηχανίας της μόδας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνει βαλίτσες για το Survivor. Έχει βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο το 2021 και επιστρέφει δυναμικά φέτος, μιας και το παιχνίδι επιβίωσης γίνεται πιο στρατηγικό. Δηλώνει για άλλη μια φορά έτοιμος για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει και το μότο του είναι… «ας αντέξει ο πιο δυνατός». Πριν φύγει για το τροπικό νησί του Δομίνικου δήλωσε ανυπόμονος να δει τις στρατηγικές των παικτών μετά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα