Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το πρώτο βίντεο του ζευγαριού στο Instagram είναι γεγονός

Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το πρώτο βίντεο του ζευγαριού στο Instagram είναι γεγονός
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK Instagram

Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στο πάρτι παραβρέθηκαν όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι, αλλά και ο σύντροφός της, ο γνωστός ράπερ Snik.

Όταν αρχικά διαδόθηκαν οι φήμες ότι η κριτής του GNTM και μοντέλο έχει συνάψει δεσμό με τον γνωστό ράπερ, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν τις πίστεψαν.

Τώρα όμως το ζευγάρι της Showbiz δεν κρύβει τον έρωτά του, κάνοντας πλέον κοινές εμφανίσεις, χωρίς να νοιάζονται για τις κάμερες.

Το βράδυ της Τετάρτης γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα γενέθλιά της και φυσικά το έκανε έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους της φίλους. Την Μαριέττα Χρουσαλά, την Καλομοίρα, την Μαρία Ηλιάκη, την Γιάννα Τερζή, την Κλέλια Ανδριολάτου, τον Σπύρο Σαμοΐλη.

Με αφορμή τα γενέθλια του μοντέλου και οι δύο δημοσίευσαν κοινές φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας έτσι και επίσημα τη σχέση τους που εδώ και καιρό απασχολεί την εγχώρια Showbiz.

Η κριτής του GNTM όμως δεν έμεινε μόνο στις φωτογραφίες, καθώς ανέβασε για πρώτη φορά και βίντεο με τον σύντροφό…

Αίσθηση προκάλεσε και το emoticon που χρησιμοποίησε το μοντέλο: Ένα μωράκι.. Με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες για εγκυμοσύνη του γνωστού μοντέλου…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα