Squid Game: Έρχεται η δεύτερη σεζόν – Οι πρώτες εικόνες από το Netflix

Διαβάζεται σε 1'
Squid Game
Squid Game (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Εντός του 2024 αναμένεται να κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν του “Squid Game”. Oι πρώτες εικόνες που δημοσίευσε το Netflix.

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης νοτιοκορεάτικης σειράς “Squid Game” (“Το παιχνίδι του Καλαμαριού) είναι γεγονός και το Netflix αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα μερικά στιγμιότυπα από την πολυαναμενόμενη συνέχεια της σειράς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν, οι πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι αυτό θα γίνει εντός του 2024.

 

Στη δεύτερη σεζόν αναμένεται να δούμε γνωστά πρόσωπα από την πρώτη σεζόν, όπως τον Lee Jung-jae ως Seong Gi-hun, τον παίκτη 456, ο οποίος ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού-θρίλερ και τον Lee Byung-hun, ο οποίος υποδύθηκε τον μασκοφόρο αρχηγό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο Oh Yeong-su, ο οποίος έπαιξε τον ηλικιωμένο παίκτη του παιχνιδιού, θα είναι στο φετινό καστ.

Σημειώνεται ότι το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» (Squid Game) έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2021, κερδίζοντας επαίνους τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους κριτικούς ενώ απέσπασε έξι Primetime Emmy.

Το teaser-trailer της 2ης σεζόν του Squid Game:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα