Στην υγειά μας: Ο Ρόκκος έριχνε τραπέζια, η Πάολα κι η Ασλανίδου χόρευαν τσιφτετέλι ατάραχες

Στην υγειά μας: Ο Ρόκκος έριχνε τραπέζια, η Πάολα κι η Ασλανίδου χόρευαν τσιφτετέλι ατάραχες

Το έκαψαν το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Όταν ήρθαν στο κέφι, η Πάολα και η Μελίνα Ασλανίδου χόρεψαν τσιφτετέλι στη μέση της πίστας, με τον Στέλιο Ρόκκο να τα σπάει όλα αναποδογυρίζοντας ένα τραπέζι.

Μια απίστευτη βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στο πλατό του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή!

Αυτή τη βδομάδα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε εκπομπή του αφιέρωμα στον Στέλιο Ρόκκο και οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και διάφοροι. Καλλιτέχνες, μουσικοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της σόουμπιζ βρέθηκαν στο πλατό για να τιμήσουν τον γνωστό τραγουδιστή, τραγούδησαν, ήπιαν, χόρεψαν και διασκέδασαν.

Μπορεί την “παράσταση” της βραδιάς να έκλεψαν ο Σάκης Ρουβάς και η αλυσίδα του Λάκη Γαβαλά, ωστόσο, εντύπωση έκανε σε καλεσμένους και τηλεθεατές ένα ακόμα σκηνικό. Πρωταγωνιστές σε αυτό ήταν οι τραγουδίστριες Πάολα και Μελίνα Ασλανίδου, αλλά και ο Στέλιος Ρόκκος, που φάνηκε πως είχε κάνει πολύ κέφι.

Σε κάποια φάση της βραδιάς, λοιπόν, και ενώ οι Γιάννης Καψάλης και Στέλιος Ρόκκος προσέφεραν ένα ποτ – πουρί με ανεβαστικά τραγούδια στο κοινό τους, η Πάολα και η Μελίνα ανέβηκαν στην πίστα με περίσσιο κέφι, απίστευτη ενέργεια και αισθησιακή διάθεση, για να χορέψουν τσιφτετέλι στη μέση του πλατό.

Οι δύο καλλιτέχνιδες το διασκέδαζαν και το χαίρονταν πραγματικά, ενώ όλοι τις χειροκροτούσαν. Τη στιγμή που το κέφι είχε “χτυπήσει κόκκινο”, ο Στέλιος Ρόκκος σηκώθηκε από τη θέση του στη σκηνή, πλησίασε προς το μέρος όπου κάθονταν οι καλεσμένοι, άρπαξε ένα τραπέζι από μπροστά τους και το αναποδογύρισε!

Τα σπασμένα ποτήρια δεν πτόησαν καμία από τις δύο, οι οποίες συνέχισαν να χορεύουν ατάραχες.

Δείτε το βίντεο από το 4:30 και μετά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version