Σπύρος Παπαδόπουλος: Μου έκανε κακό το “Στην υγειά μας” – Ο λόγος

Διαβάζεται σε 2'
Σπύρος Παπαδόπουλος
Σπύρος Παπαδόπουλος Glomex

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το “Στην υγειά μας” και απάντησε για τις παρόμοιες εκπομπές – μιμητές που ακολούθησαν.

Στην εκπομπή “Καλύτερα αργά” της Αθηναΐδας Νέγκα φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/12) ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το “Στην υγειά μας”, απαντώντας στο ερώτημα “εάν του έχει κάνει κακό στην καριέρα του”.

“Ναι” απάντησε ο γνωστός ηθοποιός, εξηγώντας: “Το καταλάβαινα, γιατί έρχονταν άνθρωποι στο καμαρίνι μου στο θέατρο και μου έλεγαν “ρε συ είσαι πάρα πολύ καλός, δεν σου το χα”, δηλαδή έπεφταν από τα σύννεφα”.

“Με νοιάζει πια εγώ τι θέλω, μέσα μου. Θέλω να παίξω ρόλους στο σινεμά και στην τηλεόραση που να είναι πιο απαιτητικοί και να περνάω καλά. Ωραίο είναι να βάζεις τον πήχη λίγο πιο ψηλά και στην τηλεόραση και στο θέατρο” δήλωσε, επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Σχετικά με τις παρόμοιες μουσικές εκπομπές που υπάρχουν, σχολίασε: Για την Ελλάδα είναι λογικό που υπάρχουν μιμητές του “Στην υγειά μας”. Δεν φταίνε οι μιμητές, φταίνε συνήθως οι άνθρωποι των καναλιών, πάντα έτσι λειτουργούσαν”.

Και εξήγησε: “Θυμάμαι όταν κάναμε τους “Απαράδεκτους”, μας έλεγαν οι παραγωγοί ότι στα γραφεία έλεγαν: “”Απαράδεκτους” παιδιά, γράψτε τίποτα γείτονες, 2-3 φίλους”. Δεν είναι σωστό. Έξω δεν θα γινόταν εύκολα. Ένα πράγμα που το έχει κάνει κάποιος και είναι πετυχημένο, δεν το ξανακάνεις“.

“Δεν έχω δει κανένα “Στην υγειά μας”. Έχω δει κάμποσες εκπομπές του Πορτοκάλογλου και μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η εκπομπή, το στήσιμό της” συμπλήρωσε.

Όσο για το εάν ένιωθε ποτέ την υποχρέωση ότι πρέπει να κάνει την εκπομπή γιατί κάποιοι άνθρωποι, που δεν είχαν την δυνατότητα να βγουν έξω, έκαναν ρεβεγιόν ή αλλαγή χρονιάς μαζί του, είπε:

“Εγώ ήθελα 2-3 σεζόν και τέλος. Ο βασικός λόγος που το έκανα για τόσα πολλά χρόνια είναι γιατί έπαιρνα από τον κόσμο το “εμείς τι θα κάνουμε;”. Ήταν κι ένα συγκινητικό περιστατικό… Είχαμε πάει με έναν φίλο σε ένα χωριό με χιόνια και είπαμε να περπατήσουμε το βράδυ μόνοι μας. Νέκρα, δεν υπήρχε τίποτα, και όποια τηλεόραση ακουγόταν έβλεπαν “Στην υγειά μας”” περιέγραψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα