Survivor: Σε ποιους παίκτες άλλαξε ο Λιανός θέση για να μην μαλώνουν

Survivor: Σε ποιους παίκτες άλλαξε ο Λιανός θέση για να μην μαλώνουν
Ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 5 instagram @survivorgreece

Ένα απίστευτο σκηνικό είδαμε στο χθεσινοβραδινό Συμβούλιο του Survivor. Ο Λιανός ζήτησε από τον Τάκη να αλλάξει θέση για να μην τσακώνεται με τον Εμμανουήλ.

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση προχώρησε ο Γιώργος Λιανός προς παίκτες του Survivor το βράδυ της Κυριακής (10/04).

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε στους παίκτες ότι πολύ σύντομα έρχεται το πολυαναμενόμενο πάρτι ένωσης των δύο ομάδων.

«Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor. Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της ένωσης. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει τη χαρά να λάβει μέρος σε αυτό το πάρτι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρξει και ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το υπέροχο πάρτι που έρχεται», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Στο άκουσμα της είδησης, οι παίκτες του Survivor έμειναν άναυδοι, ενώ δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για την πολυπόθητη ένωση των ομάδων.

Ο Λιανός ζήτησε από τον Τάκη να αλλάξει θέση για να μην τσακώνεται με τον Εμμανουήλ

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό συμβούλιο του Survivor 2022, με την ένταση να ανεβαίνει μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και του Τάκη Καραγκούνια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση του Γιώργου Λιανού.

Η κόντρα των δύο παικτών ήταν τόσο έντονη, που ο Λιανός αποφάσισε να απομακρύνει τον έναν από τον άλλον, προκειμένου να μην κάνουν διάλογο και να πέσει η ένταση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα