Τα έχει ο Μπομπ με τον Πάτρικ;

default image

Την Κυριακή στις 10.30 ο Σεραφείμ Φυντανίδης υποδέχεται τους Κώστα Γαβρά και Νίκο Περάκη. Υπάρχουν και καλά “πρωινάδικα” τελικά

Σκάι

Την Κυριακή στις 10.30 ο Σεραφείμ Φυντανίδης υποδέχεται τους Κώστα Γαβρά και Νίκο Περάκη. Υπάρχουν και καλά “πρωινάδικα”, δεν είναι υποχρεωτικό να καλείς την κάθε Ρούλα που κυκλοφορεί. Ο έμπειρος δημοσιογράφος πάντως, φτιάχνει το κοινό του.

Μαύρα μαντάτα
Η δήλωση του Προέδρου της ΕΣΗΕΑ Πάνου Σόμπολου, ‘Ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι αντίθετος με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Ο κλάδος βρίσκεται σε αναταραχή. Δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα εάν οι ενδείξεις των κυβερνητικών προθέσεων δεν αλλάξουν. Καλώ τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα’, δείχνει ξεκάθαρα το πως βλέπει ο δημοσιογραφικός κλάδος την ένωση των ασφαλιστικών ταμείων που προωθεί η κυβέρνηση’. Μετάφραση: Ετοιμαστείτε για απεργίες και πορείες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Όλοι Μαζί;
Σου λέει τι δουλειά έχουμε εμείς με παθολόγους, φαρμακοποιούς και αρχιτέκτονες. Το ταμείο των δημοσιογράφων σκίζει, γιατί να θιχτεί από τα ταμεία των άλλων επαγγελματιών που δεν είναι το ίδιο υγιή; Άσε που στο κάτω κάτω σου μοιάζουμε για επιστήμονες (σε βρίζω εγώ;);

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για το ‘Στο στόχαστρο γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί’. Τι να πουν και οι δημοσιογράφοι.

Μπάλα
Το παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Μάλτα έκανε τηλεθέαση 37,4%. Στο Γιούρο να δείτε τι έχει να γίνει.

ΕΣΡ
Σήμερα το πρωί, στη σημερινή 41η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης είχαν 21 θέματα ημερήσιας διάταξης. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το Νο 19: Συζήτηση για το Channel Nine σχετικά με ενδεχόμενη παράβαση των διατάξεων που αφορούν στο άρθρο 8 μπλα μπλα, βλαπτικό υλικό για την πνευματική και ηθική ανάπτυξη των ανηλίκων (παιδικό πρόγραμμα κινουμένων σχεδίων ‘Μπομπ ο Σφουγγαράκης’). Με δυο λόγια το ΕΣΡ θεωρεί πως ο Μπομπ ο Τετραγωνοπαντελονής είναι ομοφυλόφιλος και πως μαζί με τον σύντροφό του τον Πάτρικ τον Αστερία θα διαφθείρουν τα ανήλικα παιδιά μας. Στο ΕΣΡ βλέπουν μόνο παιδικά; Έχουν δει τι κυκλοφορεί μέρα μεσημέρι στα κανάλια;

American Music Awards
Δείτε εδώ όλους τους νικητές.

Κουίζ για δυνατούς λύτες
Με ποιό χωριό της Κρήτης ασχολείται σήμερα στις 23.50 το ‘Κουτί της Πανδώρας’;

Emmy Awards
Ο Αλ Γκορ ήταν ο πρωταγωνιστής των Διεθνών Βραβείων Έμι . Ο Αμερικανός πολιτικός μετά το Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ ‘ An Inconvenient Truth ‘ και το Νόμπελ Ειρήνης, απέσπασε και το Emmy για την Current TV . Πρόεδρος πάντως δεν γίνεται.
Ακόμη βραβεύτηκε το ψευδοντοκιμαντέρ ‘ Death of President ‘ Δείτε εδώ όλους τους νικητές.

Περιοδικό
Με το ‘νέο Σινεμά’ που κυκλοφορεί, προσφέρονται οι ταινίες ‘ Βαθύ Κόκκινο ‘ του Ντάριο Αρτζέντο και ‘ Santa Sangre ‘ του Τζομπορόφσκι.

ΝΕΤ
Τα λέγαμε εμείς. Η Σεμίνα Διγενή εκεί που της ταιριάζει και όχι στις γλεντοεκπομπές. Υπάρχει καλή τηλεόραση, φτάνει βέβαια να το θέλουν και οι ιθύνοντες. Οι τηλεθεατές δεν ζητάνε να βλέπουν σκουπίδια. Απλά τους τα σερβίρουν και οι περισσότεροι δεν ξέρουν να πουν ‘όχι άλλο χόρτασα’.

Amazon e-book reader
Η Amazon λανσάρισε το νέο ηλεκτρονικό βιβλίο Kindle στην τιμή των 400 δολαρίων. Η συσκευή διαβάσματος χωράει στη μνήμη της μέχρι 200 βιβλία τα οποία θα κοστίζουν γύρω στα 9 δολάρια και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 90.000 διαθέσιμοι τίτλοι. Δείτε εδώ λεπτομέρειες. Να σημειώσουμε πάντως πως στο παρελθόν έχουν δημιουργηθεί και άλλοι e-book readers αλλά κανένας δεν πέτυχε, καθώς φαίνεται πως τουλάχιστον μέχρι τώρα οι καταναλωτές προτιμούν την αίσθηση του κανονικού βιβλίου.

Φωτό της ημέρας
Παγκόσμια Ημέρα Τουαλέτας χθες, Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης αύριο. Μια μέρα τις χωρίζει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα