Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24/11/11)

default image

Το νέο καθεστώς στα Βαρέα και Ανθυγιεινά και η δεύτερη επιστολή Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους. Διαβάστε στο News247 τους σημαντικότερους τίτλους των σημερινών εφημερίδων και δείτε σε πολύ μεγάλη και καθαρή ανάλυση τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού και ξένου Τύπου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Σαδιστής υψηλής τάσης” ο τίτλος του σημερινού πρωτοσέλιδου, που αναφέρεται στην θητεία του Γ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργού Οικονομικών. “Ο υπουργός που γονάτισε την κοινωνία ξαναχτυπά με αναλγησία”, αναφέρει.

ΤΑ ΝΕΑ

Στο νέο καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών και στο παρασκήνιο της αλλαγής στάσης του Αντώνη Σαμαρά είναι τα δύο κεντρικά θέματα της εφημερίδας, με τίτλους “180.000 βγαίνουν από τα βαρέα” και “Συμβιβασμός με χρυσή υπογραφή” αντίστοιχα.

Έθνος

“Η νέα λίστα με τα βαρέα και ανθυγιεινά” είναι ο τίτλος του σημερινού πρωτοσέλιδου, που παραθέτει ολόκληρη τη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Στα βαρέα και ανθυγιεινά αναφέρεται και αυτή η εφημερίδα, με τίτλο “Σφαγή στα Βαρέα”.

Ελεύθερος Τύπος

“Παράθυρο ελπίδας για αλλαγή οικονομικής πολιτικής” είναι ο σημερινός τίτλος του κεντρικού θέματος, που αναφέρεται στην “κίνηση ΜΑΤ του Σαμαρά στις πιέσεις των δανειστών”.

Αδέσμευτος Τύπος

Στην επιστολή του Αντώνη Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους αναφέρεται η εφημερίδα, που έχει τίτλο “Δεκτή η επιστολή Σαμαρά από το Βερολίνο”.

Αυριανή

“Αγοράζουν οι Τούρκοι μεγάλες ελληνικές τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες, που βρίσκονται σε κατάσταση κατάρρευσης”,είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Βραδυνή

“Αυθαίρετα, τι προβλέπεται για αιγιαλό και δάσος”, είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος, που αναφέρεται στις νέες διευκρινίσεις επί της διαδικασίας τακτοποίησής τους.

Espresso

“Μπλέκουν με 250 κιλά χασίς τον Φράνκο Αλφόνσο”, είναι ο τίτλος του σημερινού πρωτοσέλιδου, που κάνει λόγο για “νέους μπελάδες για τον ηθοποιό και τραγουδιστή”.

Ο  πρωινός τύπος

Καθημερινή

Στην επιστολή Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους αναφέρεται και αυτή η εφημερίδα, με τίτλο “Η επιστολή φέρνει την 6η δόση”.

Αυγή

Στη στάση και τις πολιτικές επιλογές της Μέρκελ αναφέρεται το κεντρικό θέμα της εφημερίδας σήμερα, με τίτλο “Η Μέρκελ σύρει την Ευρωζώνη σε ύφεση”

Ριζοσπάστης

“Γενικευμένη εργοδοτική επίθεση στους μισθούς. Ενιαίο ταξικό μέτωπο αντίστασης”, είναι ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα