Τελικός MasterChef – To διπλό λάθος και το μεγάλο φαβορί

Τελικός MasterChef – To διπλό λάθος και το μεγάλο φαβορί

Στο ζωντανό μέρος του τελικού, όπου και θα αναδειχθεί ο νικητής, θα βρίσκονται μόνο οι τρεις κριτές και οι δύο φιναλίστ. Ούτε συγγενείς ούτε πρώην παίκτες θα είναι παρόντες.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef έφτασε και Σταυρής Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης διεκδικούν το βράδυ της Τετάρτης το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Οι δύο φιναλίστ και δύο φίλοι μπαίνουν ξανά στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού, αλλά μόνο ο ένας θα αναδειχθεί νικητής.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης μονομαχίας, το βράδυ της Τρίτης δύο σημαντικά λάθη συνέβησαν στον Σταυρή Γεωργίου!

“Ζέσταινα το μαχαίρι πάνω στη φωτιά να κόψω το παστέλι αφού είχε σπάσει λίγο για να το κάνω μισοφέγγαρο. Εκεί παίρνω και το μαχαίρι, καίγομαι και από μισοφέγγαρο το κάνω ένα ορθογώνιο κομμάτι. Στην τελική ίσως και να ήταν και πάρα πολλή ποσότητα από το παστέλι και τώρα να είναι λίγο πιο ισορροπημένο“, είπε χαρακτηριστικά ο Κύπριος διαγωνιζόμενος

Λίγο μετά ο Σταυρής είχε μια ακόμα ατυχία κατά το στήσιμο του πιάτου.

“Το σιφόν δεν βγήκε, αλλά η υφή ήταν μια χαρά. Ήταν αυτή που ήθελα από την αρχή. Δεν το σκέφτηκα ότι θα έπηζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να το είχα σε ένα ζεστό μπεν μαρί για να βγει πιο όμορφο αλλά μπορεί και να έτρεχε πιο πολύ στο πιάτο. Σπάστηκα εκείνη την ώρα γιατί ήταν το τελευταίο λεπτό” τόνισε.


Ο τελικός έφτασε και μετά τα λάθη του Σταυρή Γεωργίου μεγάλο φαβορί μοιάζει ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Μάλιστα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα spoilers ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι και ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό απαιτούν νέους κανόνες στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Στο ζωντανό μέρος του τελικού, όπου θα αναδειχθεί και ο νικητής, θα βρίσκονται μόνο οι τρεις κριτές και οι δύο φιναλίστ. Για πρώτη φορά ούτε συγγενείς, ούτε πρώην παίκτες θα είναι παρόντες. Το τρέιλερ του μεγάλου τελικού δείχνει πως πρόκειται να παρακολουθήσουμε έναν απολαυστικό και ανταγωνιστικό τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα