Τηλεόραση: Χαρακτήρες που έγραψαν ιστορία σε ελληνικές κωμωδίες

default image

Αναμένοντας να δούμε πως θα εξελιχθεί η σειρά "Στο Καλό Γλυκιά Μου Συμπεθέρα" του Λευτέρη Παπαπέτρου, ανατρέχουμε σε όλες τις σειρές που έχει υπογράψει τα τελευταία 20 χρόνια και θυμόμαστε ορισμένους από τους πιο επιτυχημένους χαρακτήρες του. Από την Ασπασία και τη Σάσα, στη Σωσώ και την Κορίνα, ως το Λάζαρο και τη Βίβιαν Δελαπόρτα

Μόλις την περασμένη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά ” Στο Καλό Γλυκιά Μου Συμπεθέρα” την οποία υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου. Η πένα του Έλληνα σεναριογράφου μας έχει προσφέρει τα τελευταία 20 χρόνια, ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες στην ελληνική τηλεόραση. Αναμένοντας λοιπόν τα νέα πρόσωπα στον κόσμο του Παπαπέτρου που θα μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων, κάνουμε μια ανασκόπηση στις τηλεοπτικές περσόνες που κατέκλυσαν την παιδική μας ηλικία και σημάδεψαν την κωμωδία από το ’90 και έπειτα.

Από την ανεπανάληπτη Ασπασία του Ντόλτσε Βίτα, στην κακιοτάτη Σωσώ και τον θεοπάλαβο Λάζαρο εδώ θα βρείτε όλους τους λόγους που περιμένουμε πολλά από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 τις χειμωνιάτικες Δευτέρες που έρχονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα