Άγγελος Μπράτης: Μετά το GNTM στο My Style Rocks; Η απάντησή του

Άγγελος Μπράτης: Μετά το GNTM στο My Style Rocks; Η απάντησή του
Άγγελος Μπράτης glomex

Στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks απάντησε ο Άγγελος Μπράτης.

Έχοντας αφήσει πίσω του το reality μόδας του STAR, Greece’s Next Top Model και μετά από το πέρασμα από το μουσικό show του Alpha, J2US, ο Άγγελος Μπράτης φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποτελέσει ξανά μέρος μίας νέας τηλεοπτικής παρέας, αυτής του My Style Rocks.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση κριτή στο project του ΣΚΑΪ,

Πώς έγινε όλο αυτό; Γιατί εμένα δεν μου το είπαν!”, ανέφερε αρχικά, ενώ σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν θα τον ενδιέφερε, απάντησε: “Εξαρτάται. Θα τα πήγαινα καλά πιστεύω, θα είχα πράγματα να πω, αλλά δεν ξέρω”. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε για λίγο σε ρόλο παίκτη και εξήγησε ποιο ήταν το concept πίσω από το ντύσιμό του στον σχεδιαστή, ο οποίος τον έκρινε.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο Άγγελος Μπράτης φαίνεται πως έχει “κλειδώσει” για την κριτική επιτροπή του show, ενώ η Βίκυ Κουλιανού και ο Στέλιος Κουδουνάρης θα είναι οι άλλοι δύο κριτές που θα απαρτίζουν την επιτροπή. Όσο για την παρουσιάστρια, αυτή φημολογείται πως θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα