Άγγελος Μπράτης: Σοκ στον “αέρα” με την αποκάλυψή του – “Μου είπε ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο”

Άγγελος Μπράτης: Σοκ στον “αέρα” με την αποκάλυψή του – “Μου είπε ότι έχει σκοτώσει άνθρωπο”
Ο Άγγελος Μπράτης glomex - alpha tv

Ο Άγγελος Μπράτης, σε μια αποκάλυψη που άφησε άναυδους τους συντελεστές της εκπομπής "Καλύτερα δε γίνεται".

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/10) ο Άγγελος Μπράτης. Ο γνωστός σχεδιαστής, που απολαμβάνουμε φέτος στο J2US, προχώρησε σε μια αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους πάντες.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι κάποτε, μέσα σε ένα ταξί, κάποιος του αποκάλυψε πως έχει σκοτώσει άνθρωπο. Όπως είπε, πρόκειται για έναν άνθρωπο που είχε εκτίσει την ποινή του και είχε αποφυλακιστεί.

«Αυτό που μου συμβαίνει όλη μου τη ζωή, είναι όποιος με βρίσκει, κατευθείαν χωρίς να με ξέρει να μου λέει το πιο βαθύ του μυστικό, κάτι που δεν έχει πει ποτέ σε κανέναν. Όλη μου τη ζωή μου συμβαίνει αυτό. Μάλλον επειδή δεν κριτικάρω τους ανθρώπους. Είμαι πολύ ανθρωπιστής και όλα μου φαίνονται. Έχει γυρίσει άνθρωπος, σε ένα ταξί, και μου έχει πει “έχω σκοτώσει”. Κι εγώ τον ρώτησα “πώς ένιωσες;”», είπε ο Άγγελος Μπράτης, αφήνοντας άναυδους τους συντελεστές της εκπομπής του Alpha.

«Είμαι συναισθηματικά ανοιχτός, έρχονται και μου λένε τα πάντα. Και τώρα μαθαίνω βέβαια να προστατεύω τον εαυτό μου, γιατί μετά παίρνω και την ενέργειά τους», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Άγγελος Μπράτης: “Όλοι μου λένε τα μυστικά τους, επειδή δεν κριτικάρω τους ανθρώπους”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα