Άγιος Παΐσιος: Καθηλώνει το τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου – Τι θα δούμε

Άγιος Παΐσιος: Καθηλώνει το τελευταίο επεισόδιο του Α’ κύκλου – Τι θα δούμε
Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό Youtube / @Mega Tv Official

Ολοκληρώνεται ο Α' κύκλος της σειράς "Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό". Όσα θα παρακολουθήσουμε στο 9ο και τελευταίο επεισόδιο. Δείτε το trailer της Πέμπτης (07/04).

Ο Α’ κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”, που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώνεται την Πέμπτη (07/04), στις 22:30 στο MEGA.

Στο 9ο επεισόδιο και τελευταίο επεισόδιο, παρακολουθούμε τον Αρσένιο στα τελευταία χρόνια της κοσμικής ζωής, στο πλευρό της οικογένειάς του στην Κόνιτσα, και, στη συνέχεια, στα πρώτα του βήματα στον μοναχισμό στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

Άγιος Παΐσιος: Τι θα δούμε στο επεισόδιο 9

Ο Αρσένιος, ακολουθώντας τη συμβουλή του Γέροντα Κυρίλλου, επιστρέφει στο σπίτι του για να βοηθήσει την οικογένειά του να ανταποκριθεί στον καθημερινό αγώνα και να φτιάξει την προίκα της μικρής αδελφής του, της Χριστίνας. Μένει στην Κόνιτσα και δουλεύει σκληρά για τρία χρόνια. Έχοντας εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένειά του, φεύγει οριστικά για το Άγιον Όρος.

Πηγαίνει στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου και υπό την καθοδήγηση του Ηγούμενου Καλλίνικου ο νεαρός δόκιμος ακολουθεί την πνευματική ζωή. Διακρίνεται για τον μεγάλο του ζήλο, τη θυσιαστική του αγάπη, την ταπείνωση και το πνεύμα αγάπης που έχει για όλους τους αδελφούς. Μάλιστα, υπομένει αγόγγυστα τη σκληρή συμπεριφορά ενός σκληρού μοναχού. Τελικά, γίνεται μικρόσχημος μοναχός και παίρνει το όνομα Παΐσιος. Αποχαιρετά τη μητέρα του στέλνοντάς της μια φωτογραφία του και ένα ποίημά του, στο οποίο περιγράφει τον μεγάλο του πόθο για την πνευματική ζωή, για να της πει ότι μητέρα του από εδώ και πέρα θα είναι η Παναγία.

Άγιος Παΐσιος: Δείτε το trailer της Πέμπτης (07/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα