Άγρια κόντρα Δημουλίδου – Βαρθακούρη με επίκεντρο την Αντελίνα

Άγρια κόντρα Δημουλίδου – Βαρθακούρη με επίκεντρο την Αντελίνα
Χρυσηίδα Δημουλίδου - Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη facebook

Μια νέα διαδικτυακή κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Χάρη Βαρθακούρη και της συγγραφέως Χρυσηίδας Δημουλίδου. Ασταμάτητα τα ποστ και οι επικριτικές δηλώσεις.

Μια νέα κόντρα ξέσπασε τις τελευταίες μέρες στη σόουμπιζ μεταξύ του Χάρη Βαρθακούρη και της συγγραφέως Χρυσηίδας Δημουλίδου. Αφορμή της κόντρας αποτέλεσε μια ανάρτηση την οποία έκανε η Χρυσηίδα Δημουλίδου μέσω των social media, στην οποία ασκούσε έντονη κριτική στον Χάρη Βαρθακούρη σχετικά με τον τρόπο που απευθύνεται στην σύζυγό του στην εκπομπή που παρουσιάζουν.

Συγκεκριμένα, η Χρυσηίδα Δημουλίδου έγραψε: “Ο κύριος Βαρθακούρης ξεχνά ότι βρίσκεται ως παρουσιαστής σε τηλεοπτική εκπομπή και όχι σπίτι του και προσβάλλει συνεχώς την παρουσιάστρια και σύζυγό του γλυκύτατη Αντελίνα που προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται…και αυτό δεν τον τιμά ούτε αρέσει σε μας τις γυναίκες…ας προσέξει λίγο τους τρόπους του…”.

Tην ανάρτηση δεν άφησε ασχολίαστη ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος απάντησε μέσω του Facebook:

“Αν κόπτεσαι, ξαφνικά, να δω τα -σύμφωνα με σένα- λάθη μου, να διορθωθώ και να βελτιωθώ, στείλε μου ένα προσωπικό μήνυμα. Εκεί, ενδεχομένως, θα σε ευχαριστούσα. Θα σκεφτόμουν «κοίτα να δεις, η Δημουλίδου είναι κυρία!» Όχι ότι θα σε άκουγα, αλλά, αν μη τι άλλο, δεν θα είχαμε αυτό το δημόσιο διάλογο που εσύ άνοιξες. Ξέρεις τι έκανες όμως; ΕΠΕΛΕΞΕΣ, η αναμάρτητη, να με «κατσαδιάσεις» δημοσίως. Κι όχι μόνο αυτό, ασχολήθηκες, ξόδεψες χρόνο να γκουγκλάρεις να βρεις φωτογραφία μας, να συνοδεύσει την βαθυστόχαστη ανάρτηση σου. Στα όρια της εμμονής”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Όχι, φιλενάδα! Αν κόπτεσαι, ξαφνικά, να δω τα -σύμφωνα με σένα- λάθη μου, να διορθωθώ και να βελτιωθώ, στείλε μου ένα…

Δημοσιεύτηκε από
Harry Varthakouris – Χάρης Βαρθακούρης στις 
Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

Χθες, Πέμπτη, με δηλώσεις της στο Happy Day, η Χρυσηίδα Δημουλίδου επανήλθε στη διαδικτυακή κόντρα, απαντώντας στον παρουσιαστή.

“Συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις. O λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κύριο Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση κι έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα, με έναν απότομο τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια κι εκείνη την ώρα ήμουν στον υπολογιστή κι έγραψα αυτό που έγραψα, ότι ο κύριος Βαρθακούρης δεν έχει συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σπίτι του, ότι φέρεται αγενώς προς την κατά τ’ άλλα ευπρεπή γυναίκα του, την οποία τη συμπαθώ πάρα πολύ”, ανέφερε.

Σήμερα, μέσω του “Ευτυχείτε” η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε θέση αναφέροντας: “Με τον άντρα μου έχουμε μία σχέση, την οποία ο κόσμος γνωρίζει. Είμαστε αυτοί που είμαστε και λειτουργούμε μπροστά στην κάμερα όπως λειτουργούμε και από πίσω. Για να είμαι με τον άντρα μου σημαίνει ότι ξέρω το ήθος του, ξέρω ποιος είναι και τον αγαπώ πολύ”.

Δείτε παρακάτω το χρονικό της κόντρας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα