'Άκρως Οικογενειακόν': Κι αν η σειρά επέστρεφε με νέα επεισόδια;

'Άκρως Οικογενειακόν': Κι αν η σειρά επέστρεφε με νέα επεισόδια;

Οι περιπέτειες της οικογένειας Θεοτοκάτου, με τους Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη σε νέα επεισόδια; Γιατί όχι, σημειώνει η σεναριογράφος της κωμωδίας

"Θα μπορούσα να αναβιώσω σειρές που θα είχε νόημα η συνέχειά τους και ενδιαφέρον, που οι ιστορίες τους δεν έκλεισαν με ένα οριστικό φινάλε. Όπως για παράδειγμα το ''Άκρως Οικογενειακόν'', ή το ''Ευτυχισμένοι Μαζί'' , το ''Πίσω στο Σπίτι'', και κάποιες άλλες" σχολιάζει η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα που υπέγραφε την οικογενειακή κωμωδία του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στο tvnea, η σεναριογράφος του "4XXXX4" απάντησε και στις φήμες που ήθελαν τη σειρά με τους Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη να διακόπτει λόγω διαφωνίας των συντελεστών. "Όταν είναι να σταματήσει μια δουλειά βρίσκεται πάντα ένας καλός λόγος για να σταματήσει. Εγώ δεν κουβαλάω ποτέ προσωπικά προβλήματα στη δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι η ζωή μου. Αν κάτι δεν πήγε καλά τότε, το πήρε ο χρόνος και ξεχάστηκε" σχολίασε η ίδια.

"Έχω κάνει 24 σειρές. Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να είναι όλες επιτυχίες. Αν θα περπατήσει ή όχι μια δουλειά το καταλαβαίνεις μετά τα πρώτα πέντε επεισόδια" προσθέτει η γυναίκα που κρύβεται πίσω από αρκετές δημοφιλείς σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

ADVERTISING

ΠΗΓΗ TVNEA

SHARE:

24Media Network