Αλεξία Μουστάκα: “Έχω βιαστεί ψυχολογικά, έκανα μήνυση για κακουργηματική αγωγή”

Αλεξία Μουστάκα: “Έχω βιαστεί ψυχολογικά, έκανα μήνυση για κακουργηματική αγωγή”
Η Αλεξία Μουστάκα στο The 2night show Glomex

Η Αλεξία Μουστάκα μίλησε για τους γονείς της και την απώλειά τους, ενώ μοιράστηκε τη δική της τραυματική εμπειρία στο πλαίσιο του MeToo.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02/03) η Αλεξία Μουστάκα, κόρη των Σωτήρη Μουστάκα και Μαρίας Μπονέλου, η οποία μίλησε για τους γονείς της, την απώλειά τους και τι θυμάται από αυτούς.

Αναφερόμενη στην ασθένεια της μητέρας της, η Αλεξία Μουστάκα είπε: “Η μαμά μου για οκτώ χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. Στα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι όχι πως δεν με αναγνώριζε αλλά δε μιλούσε. Εγώ πήγαινα στο δωμάτιό της και τής έλεγα ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, έτσι για να την αφυπνίσω λίγο. Μετά έβγαινα έξω από το δωμάτιο κι έβαζα τα κλάματα”.

“Ο πατέρας μου προσπαθούσε πιο πολύ για εμένα αλλά και για εκείνη για να είναι δίπλα της όσο πιο πολύ μπορούσε. Της είχα λατρεία και προσπαθούσα να μην πέσω σε κατάθλιψη. Η μαμά μου «έφυγε» τρεις μήνες μετά από τον μπαμπά. Νομίζω ότι το κατάλαβε κι ένιωσε την απουσία του”, πρόσθεσε και είπε για τον πατέρα της, με τον οποίον ανέφερε πως ήρθαν κοντά τα τελευταία χρόνια:

“Έχω κρατήσει μια εικόνα που είχε πάντα μαζί του εκτός από την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο, δεν την είχε πάρει μαζί του. Κράτησα ρούχα, τα κείμενα από επιθεωρήσεις και ένα τετράδιο που γράφανε ποιήματα ο ένας στον άλλον”.

Η δική της εμπειρία με το MeToo

Η Αλεξία Μουστάκα περιέγραψε τη δική της εμπειρία με το MeToo, μιλώντας με δυσκολία για αυτό το συμβάν στη ζωή της.

“Πριν από κάποια χρόνια μου είχε συμβεί κάτι πολύ δύσκολο στη ζωή μου. Μέχρι να γίνει το MeToo έλεγα ότι έχω βιαστεί ψυχολογικά. Μόλις έγινε το κίνημα, είπα “κοριτσάκι μου σύνελθε, σε εσένα δεν έχει γίνει κάτι τόσο τραγικό σε σχέση με όσους βγαίνουν και μιλούν”. Και χαίρομαι πολύ που δεν μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχα. Εγώ πήγα κατευθείαν νομικά κι ακόμα κι όταν το έκανα, δεν ένιωθα έτοιμη”, είπε η Αλεξία Μουστάκα.

“Είμαι αρκετά χρόνια σε αυτήν την κατάσταση και τον τελευταίο χρόνο βρήκα τη δύναμη να τους αντιμετωπίσω ως μία πολύ δυνατή γυναίκα. Θέλω να βρω το δίκιο μου. Δεν μπορώ να πω πολλά. Έχω κάνει μήνυση για κακουργηματική αγωγή. Είναι πολύ σοβαρό. Δεν είναι βιασμός. Αν ήξεραν οι γονείς μου αυτά τα άτομα που έχω απέναντί μου, δεν θα το πίστευαν”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα