All Star YFSF: Δεύτερη αναβολή για την πρεμιέρα – Βρέθηκε νέο κρούσμα κορονοϊού

All Star YFSF: Δεύτερη αναβολή για την πρεμιέρα – Βρέθηκε νέο κρούσμα κορονοϊού
YFSF ANT1

Νέο κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην παραγωγή του "YFSF". Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα του show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Νέα αναβολή στην πρεμιέρα του “YFSF” ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, μετά τον εντοπισμό νέου κρούσματος κορονοϊού στην παραγωγή του show μεταμφιέσεων.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή του show, καθώς το “YFSF” θα έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Κυριακή (14/02), ενώ μετά τα κρούσματα που βρέθηκαν είχε δοθεί νέα ημερομηνία και θα ξεκινούσε κανονικά την ερχόμενη Κυριακή (21/02).

Το κανάλι αποφάσισε να μην δώσει από τώρα καινούργια ημερομηνία για την έναρξη του show, καθώς ο κορονοϊός είναι απρόβλεπτος και οι ιθύνοντες δεν μπορούν να είναι σίγουροι για το τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται, ότι το “YFSF” θα επιστρέψει με τους καλύτερους των καλύτερων και θα συμμετέχουν οι εξής: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Παρουσιάστρια θα είναι για άλλη μια χρονιά η Μαρία Μπεκατώρου και στην κριτική επιτροπή θα δούμε τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα