Ανατροπή στη Φάρμα: Αποχώρησε ο Γρηγόρης – Εκτός και η Αγγελική Ηλιάδη

Ανατροπή στη Φάρμα: Αποχώρησε ο Γρηγόρης – Εκτός και η Αγγελική Ηλιάδη
Γρηγόρης Αναστασιάδης και Αγγελική Ηλιάδη Glomex

Ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, που ανέπτυξε σχέση με την Αγγελική Ηλιάδη στο παιχνίδι, αποχώρησε από τη "Φάρμα". Το μήνυμα της τραγουδίστριας, η οποία επίσης φεύγει.

Μια ακόμη αποχώρηση είδαν οι τηλεθεατές στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να είναι ο παίκτης που έχασε στη μονομαχία και που κλήθηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι.

Τη στιγμή της αποχώρησης του Γρηγόρη, η Αγγελική Ηλιάδη – με την οποία οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση στο παιχνίδι – απουσίαζε για ιατρικούς λόγους, με αποτέλεσμα να μην μάθει τα δυσάρεστα νέα και να μην μπορεί να τον αποχαιρετήσει.

Ο Γρηγόρης χαρακτήρισε “ένα πολύτιμο δώρο” την γνωριμία του με την διάσημη τραγουδίστρια, ενώ για το κατά πόσο η σχέση τους θα συνεχιστεί και στην έξω ζωή, είπε: “Πιστεύω πως δεν είναι κάτι που θα τελειώσει μέσα στο παιχνίδι. Είναι αληθινό. Είναι ένα από τα πράγματα που θα τα πάρω έξω”.

Φάρμα: Το μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη

Ωστόσο, τελικά εκτός παιχνιδιού βρέθηκε και η Αγγελική Ηλιάδη, αφού λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γρηγόρη, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια δεν θα επιστρέψει.

Ο τραυματισμός που είχε στο πόδι, την ανάγκασε να απομακρυνθεί από τη “Φάρμα” και έτσι προβλήθηκε ένα βίντεο με το μήνυμά της, στο οποίο, μεταξύ άλλων, λέει στον Γρηγόρη πως τον περιμένει έξω, καθώς η τραγουδίστρια δεν γνωρίζει τίποτα για την αποχώρησή του.

“Τελικά οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι ρήξη χιαστού και δυστυχώς είναι σοβαρό και πρέπει να μπω στο χειρουργείο το συντομότερο. Σασόνι μου, σε αγαπώ πάρα πολύ και σ’ ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε μαζί! Σε περιμένω, να μου προσέχεις και να είσαι δυνατή! Γρηγόρη, σε αγαπώ πολύ και σε περιμένω βεβαίως. Να παλέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, να μην τα παρατήσεις. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε μαζί. Σε όλα τα παιδιά θέλω να ευχηθώ “καλή τύχη” και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους”, ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μετά την προβολή του μηνύματός της, ο Γρηγόρης ανέφερε πως αισθάνεται χαρμολύπη, αφού τελικά και οι δυο τους θα βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα