Ανατροπή στο GNTM 4: Μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς – Κλάματα στο πλατό

Ανατροπή στο GNTM 4: Μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς – Κλάματα στο πλατό
Μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM Glomex

Μια μεγάλη ανατροπή έκρυβε το αποψινό επεισόδιο του GNTM, αφού ένα από τα μοντέλα που διαγωνίζονται αποφάσισε να αποχωρήσει.

Μία ανατροπή είχε το επεισόδιο του GNTM 4 το βράδυ της Τρίτης, αφού ένα από τα μοντέλα του διαγωνισμού αποφάσισε να αποχωρήσει για λόγους υγείας.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ρορενς, βγήκε για άλλη μια φορά από το σετ, ενώ στη συνέχεια μίλησε με την Ζενεβιέβ και μοιράστηκε μαζί της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το άγχος της.

“Eίναι κάτι που με βαραίνει πάρα πολύ και αναγκάζομαι να φύγω. Δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου. Εδώ και δύο χρόνια δε μου έχει συμβεί, αλλά ο διαγωνισμός που δημιουργεί άγχος και πίεση και μου εμφανίστηκε ξανά. Με έπιασε ταχυκαρδία. Από τη στιγμή που δήλωσα πως θέλω να φύγω νιώθω πως μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Είναι το σωστό timing. Πρέπει να φύγω και να το αντιμετωπίσω”, είπε η Μελίνα στην Ζενεβιέβ.

Στην συνέχεια η Μελίνα επέστρεψε στο σετ και δήλωσε πως θα αποχωρήσει για λόγους υγείας. Ορισμένοι από τους συμπαίκτες της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ενώ η ίδια τους είπε: “Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να σας αφήσω να κάνετε αυτό το ταξίδι χωρίς εμένα. Θα σας βλέπω. Μη στεναχωριέστε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα