Ανατροπή στο GNTM: Θα γίνει “All Star” με αγόρια – κορίτσια;

Διαβάζεται σε 2'
GNTM
GNTM Star Tv

Τα σενάρια που θέλουν το GNTM να επιστρέφει με διαφορετική μορφή φέτος. Τι εξετάζει το Star για τη νέα σεζόν.

Σε προετοιμασίες για το πώς θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το GNTM φέτος, βρίσκεται η παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων και το κανάλι του Star.

Το αρχικό σενάριο, ήταν το GNTM να επανέλθει στην τηλεόραση με την κλασική μορφή του, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, μια νέα και πιο τολμηρή ιδέα βρίσκεται στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή, το πιθανότερο ενδεχόμενο, αυτό που συζητείται αυτή τη στιγμή, είναι να δούμε ένα μεικτό “All Star” GNTM, με γυναίκες και άντρες από τους προηγούμενους κύκλους, όχι απαραίτητα νικητές.

Την ίδια στιγμή, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή και το κανάλι θέλουν να αποφύγουν τις περιπτώσεις των κοριτσιών που έχουν δημιουργήσει ίντριγκες και που θέλουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας με τίτλους, όπως η Μέγκι Ντρίο. Επίσης, ούτε η Κάτια Ταραμπάνκο, που υπήρξε μια από τις νικήτριες (είχε μοιραστεί το έπαθλο με την Άννα-Μαρία Ηλιάδη) στο GNTM του 2019.

Προσανατολίζονται σε κορίτσια και αγόρια που όντως έχουν να δώσουν πράγματα στη μόδα, ώστε να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε το ρεπορτάζ για τον νέο κύκλο του GNTM:

Υπενθυμίζεται πως πέρυσι το GNTM δεν είχε βγει στον “αέρα”, ενώ ο νέος κύκλος του παιχνιδιού προγραμματίζεται για τη σεζόν 2024-2025.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα