Ανατροπή στο Master Chef: Την έφεραν πίσω στο παιχνίδι και βγήκε αμέσως προτεινόμενη

Ανατροπή στο Master Chef: Την έφεραν πίσω στο παιχνίδι και βγήκε αμέσως προτεινόμενη

Το χθεσινό επεισόδιο στο talent show μαγειρικής επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους εννέα φιναλίστ του διαγωνισμού

Οι παίκτες του Master Chef είχαν θέσει ως στόχο να μπουν στους 10 φιναλίστ του παιχνιδιού που προβάλλεται από την τηλεόραση του STAR. Ωστόσο, μετά τη χθεσινή εκπομπή αν και εκείνοι που συνέχιζαν ως την ανάδειξη του νικητή ήταν εννέα, είδαν τον ανταγωνισμό να επεκτείνεται. Οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως θα μπορούσαν με την ψήφο τους να φέρουν πίσω στο παιχνίδι τρεις παίκτες που είχαν ήδη αποχωρήσει.

Κάθε παίκτης διέθετε τρεις ψήφους που μπορούσε να δώσει σε ισάριθμους συμπαίκτες του που βρίσκονταν για της ανάγκες της ασυνήθιστης διαδικασίας και πάλι στο χώρο του Master Chef. Εκείνος που κλήθηκε να αποφασίσει για τους παίκτες που θα επέστρεφαν στο σπίτι του reality και το διαγωνισμό, ήταν ο Γιώργος Πορφύρης, με τις ψήφους του οποίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Έτσι, στους εννέα παίκτες προστέθηκαν άλλοι τρεις, η Αγγελική, η Παρασκευή και ο Γιάννης. Οι 12 πλέον επίδοξοι Master Chef μπήκαν στην κουζίνα προκειμένου να φτιάξουν ένα ευφάνταστο και γευστικό πιάτο. Ενδιαφέρον υπήρξε το γεγονός πως η Αγγελική, αν και μόλις είχε “σωθεί” βρέθηκε προτεινόμενη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα