Ανδρέας Μικρούτσικος: Όταν έλεγα Big Brother εννοούσα τον αδερφό μου τον Θάνο

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όταν έλεγα Big Brother εννοούσα τον αδερφό μου τον Θάνο

Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην πρεμιέρα του Big Brother, 20 χρόνια μετά. Η συγκίνηση για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, και το τραγούδι που ακούστηκε για πρώτη φορά.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου (29/08) στις 21:00 στον ΣΚΑΙ το νέο “Big Brother”, ανανεωμένο και ανατρεπτικό, 20 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης που έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι καλωσόρισε το κοινό και έδειξε στους τηλεθεατές το σπίτι, στο οποίο θα μείνουν για 100 μέρες οι 17 παίκτες.

Η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας ήρθε από την έναρξη της βραδιάς, όταν εμφανίστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρόσωπο που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το ελληνικό “Big Brother”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το νέο ριάλιτι και για την εποχή του δικού “Big Brother”, αναφέροντας:

Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Είναι πολύ σημαντικό μεγαλώνοντας να μην νιώθεις μόνος. Θέλω μέσα απ’ την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Σήμερα στο πρώτο big Brother έχουμε τον κορονοϊό, αυτό το δράμα που ζούμε, αυτό το τρομακτικό πράγμα που ζούμε. Δεν θα πω ότι το Big Brother αρέσκεται να βγαίνει σε εποχές μεγάλης αναταραχής, μάλλον έτσι γίνονται τα πράγματα. Το ένιωσα κι εγώ τώρα. Υπάρχουν βασικοί λόγοι που αγάπησα το Big Brother. Επιλέξαμε τότε να το κάνουμε με έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο. Το κάναμε με ψυχή με καρδιά. το δεύτερο που θυμάμαι είναι ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο “Το φάντασμα του Big Brother πλανιέται πάνω από την Ελλάδα”. Κι εμένα με έκαναν σαν τον πιο κακό άνθρωπο, που βιάζω την Ελλάδα”.

Τα δάκρυα για τον Θάνο Μικρούτσικο και το τραγούδι

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λύγισε μιλώντας για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.

Με μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια είπε πως όταν ο ίδιος έλεγε Big Brother εννούσε τον αδερφό του, τον Θάνο, ενώ ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Ανδρέας για εκείνον ακούστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα.

“Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγα Big Brother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή. Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου του Big Brother το οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”.

“Στο Big Brother το δικό μου που’ χω μέσα στο μυαλό μου ένα θέλω να του πω «Θανούλη μου πολύ σε αγαπώ»”, έλεγε το ρεφραίν του τραγουδιού.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα