Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκινητική ερμηνεία στο “J2US” και η έκπληξη της Σοφίας Βόσσου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκινητική ερμηνεία στο “J2US” και η έκπληξη της Σοφίας Βόσσου

Στη σκηνή του "J2US" τραγούδησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το Σάββατο (19/12). Η συγκινητική έκπληξη της Σοφίας Βόσσου και το ντουέτο τους μέσω τηλεφώνου.

Καλεσμένος στο μουσικοχορευτικό show “J2US” στο Open ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος το βράδυ του Σαββάτου (19/12). Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν να εμφανιστεί στο προηγούμενο live, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και επισκέφθηκε το πλατό του Open χθες βράδυ.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβηκε στη σκηνή και χάρισε δύο συγκινητικές ερμηνείες στο κοινό, τραγουδώντας τα “Χαμένο Νησί” και “Κουτσουράκι”, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους κριτές του “J2US” και τους διαγωνιζόμενους.

Μάλιστα, μια έκπληξη περίμενε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς η Σοφία Βόσσου, η οποία πρόσφατα είχε μια περιπέτεια με την υγεία της, συνδέθηκε τηλεφωνικά με το πλατό του show και του μίλησε με πολύ όμορφα λόγια.

“Ξεκίνησα με μια διάθεση να κάνω πλάκα στον Ανδρέα, αλλά τον είδα που τραγούδησε μετά από τόσο καιρό και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ο Ανδρέας είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, πραγματικά. Είναι η οικογένειά μου, είναι η καρδιά μου, είναι η ζωή μου η ίδια. Χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω να έχει επιστρέψει δυναμικά, που είναι όμορφος, που έχει πολλά να δώσει”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ο παρουσιαστής συγκινήθηκε καθώς του μιλούσε η πρώην σύζυγός του, ενώ η Σοφία Βόσσου τραγούδησε μέσω τηλεφώνου του “Φιλαράκι” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα