Άντζελα Δημητρίου: Ο Μαζωνάκης μου είπε “ήρθα δίπλα σου για να σε ξεσκονίσω”

Άντζελα Δημητρίου: Ο Μαζωνάκης μου είπε “ήρθα δίπλα σου για να σε ξεσκονίσω”

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Άντζελα Δημητρίου φιλοξενήθηκε στη βραδινή εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την καριέρα της, για το παρελθόν και το παρόν της, ενώ έκανε και την αυτοκριτική της για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό στερέωμα.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως θεωρεί ότι έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν και ότι ένας καλλιτέχνης δεν θα πρέπει να μιλάει τόσο πολύ για την προσωπική του ζωή, καθώς δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Επίσης, είπε πως είναι μόνη της αυτό το διάστημα, γιατί σέβεται την οικογένειά της.

Μίλησε, επίσης, για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη σε νυχτερινό κέντρο και ανέφερε ότι ο ίδιος της είχε πει “ήρθα δίπλα σου για να σε ξεσκονίσω”. Η Άντζελα είπε πως αυτό είναι προς τιμήν του και η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τη φράση του, εξηγώντας πως ο τραγουδιστής ήθελε να την κάνει να λάμψει ξανά πάνω στη σκηνή.

Επίσης, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πρόβλημα υγείας στις φωνητικές χορδές της που την ταλαιπώρησε, αλλά και για όσους την στήριξαν στη δύσκολη περίοδο που περνούσε.

Δείτε αποσπάσματα από την αποκαλυπτική συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Δεν παρέλειψε να παίξει στην εκπομπή και να κερδίσει, μάλιστα, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα