Από τον Οκτώβρη, λιγότερη Ελένη (Μενεγάκη)

Από τον Οκτώβρη, λιγότερη Ελένη (Μενεγάκη)

Τι αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια στα social media για τις αλλαγές στην εκπομπή της από τη νέα σεζόν.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε ίσως την πιο δύσκολη τηλεοπτική σεζόν στην πολυετή επιτυχημένη πορεία της. Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ήταν επιεικώς χλιαρά, αν όχι παγωμένα, ενώ όσο και αν προσπάθησε να προσαρμοστεί στον ανταγωνισμό κατέληξε ιδιαίτερα "λαβωμένη" από τα αντίπαλα προγράμματα. Η ίδια στο κλείσιμο της φετινής σεζόν ανακοίνωνε πως η εκπομπή θα αλλάξει, ώστε να ενταχθούν σε αυτή θεματολογίες και ενότητες που να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Στις πρώτες ριζικές αλλαγές θα πρέπει να εντάξει κανείς και το τηλεοπτικό διαζύγιο με τον επί δεκαετίας και βάλε συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος και ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με την Μενεγάκη. Από το πάνελ της εκπομπής φαίνεται πως αποχωρούν και οι λοιποί της παρέας, με την Ελένη Μενεγάκη να δείχνει αποφασισμένη για μεγάλες αλλαγές.

Η πρώτη αλλαγή μεγατόνων ωστόσο, έσκασε κατακαλόκαιρο και την έδωσε η ίδια. "Από τον Οκτώβρη η "Ελένη" δίωρη. Λιγότερη "Ελένη" = καλύτερη "Ελένη" σημείωσε σε tweet της η παρουσιάστρια βάζοντας φωτιά στους ακολούθους της στο twitter.

Λίγη ώρα αργότερα επανήλθε, λέγοντας: "Ξέρω πως ξαφνιαστήκατε... αλλά είναι αλήθεια! Σας είπα πριν λίγες μέρεςς ότι θα σας έχω νέα... Σιγά, σιγά θα τα λέμε".

ΦΩΤΟ INSTAGRAM/elenimenegaki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ελένη Μενεγάκη: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου

Ο Γ. Γκουντάρας φεύγει από τη Μενεγάκη μετά από 16 χρόνια

SHARE:

24Media Network