Αργύρης Αγγέλου: Είχαμε πάει με τους “Παρά 5” σε σουβλατζίδικο και μας επιτέθηκαν

Αργύρης Αγγέλου: Είχαμε πάει με τους “Παρά 5” σε σουβλατζίδικο και μας επιτέθηκαν
Οι "Παρά 5" MEGA TV

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε με τους συμπρωταγωνιστές του από το "Παρά 5", όταν, ενώ έτρωγαν σε σουβλατζίδικο, νεαροί τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος μίλησε για άγνωστες ιστορίες από την επιτυχημένη σειρά του Mega “Στο Παρά Πέντε”, η οποία προβλήθηκε τις τηλεοπτικές σεζόν 2005-2006.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ένα δυσάρεστο περιστατικό που είχε με τους συμπρωταγωνιστές του, όταν, ενώ έτρωγαν σε σουβλατζίδικο, νεαροί τους επιτέθηκαν επειδή δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι γνωστοί ηθοποιοί μπορούν να τρώνε σε σουβλατζίδικο, με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία.

“Δε θα ξεχάσω ένα βράδυ που είχαμε πάει σε ένα σουβλατζίδικο και ήτανε μια παρέα παιδιών και μας είχανε επιτεθεί, είχε έρθει η αστυνομία. Μας επιτέθηκαν από την άποψη ότι ‘τι δουλειά έχετε εσείς εδώ’, ότι εμείς έπρεπε να τρώμε αστακούς, σουβλάκια απαγορεύεται”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα