Άρης Λεμπεσόπουλος: “Γι’ αυτό ενοχλήθηκε μαζί μου ο Μίκης Θεοδωράκης”

Άρης Λεμπεσόπουλος: “Γι’ αυτό ενοχλήθηκε μαζί μου ο Μίκης Θεοδωράκης”
Ο Άρης Λεμπεσόπουλος στο The 2night show Glomex

Ο γνωστός ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος μίλησε για την 12χρονη απουσία του από την τηλεόραση, την εξαιρετική κριτική που είχε δεχθεί στο ξεκίνημά του από τον Δημήτρη Χορν, αλλά και για την παρεξήγηση που είχε συμβεί με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/11) ο γνωστός ηθοποιός Άρης Λεμπεσόπουλος, ο οποίος μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση, αλλά και για τις μεγάλες προσωπικότητες που γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον χώρο του θεάματος.

“Δεν έκανα κάτι τηλεοπτικό τα τελευταία 12 χρόνια. Δεν έχω τη “φυσικότητα” που χρειάζεται, είναι γούστα, συμπάθειες και παρέες σ’ αυτή τη δουλειά. Οι δουλειές δεν υπήρχαν. Ήμουν άνεργος λόγω κρίσης”, ανέφερε ο ηθοποιός, ο οποίος φέτος θα πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά “Σκοτεινή Θάλασσα” του MEGA.

Ο Άρης Λεμπεσόπουλος αναφέρθηκε στην εξαιρετική κριτική που είχε δεχθεί στο παρελθόν από τον Δημήτρη Χορν, αναφέροντας πως τον είχε συγκινήσει τότε και εξηγώντας για ποιο λόγο, όμως, αποτέλεσε “αγκάθι” στην καριέρα του. Όπως είπε:

“Δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησαν τα λόγια του Δημήτρη Χορν, ίσα ίσα ήταν “αγκάθι”. Άρχισαν να λένε “γιατί σε αυτόν;”, μετά δεν με φώναζε κανείς στο θέατρο. Για λόγους επικαιρότητας πλάκωσαν όλοι να φωνάξουν στο θέατρο, αλλά μετά πέφτεις στην αφάνεια. Δεν ήθελα να είμαι αρεστός σε όλους, δεν είναι φυσικό να σε αγαπάνε όλοι. Έχω συγκρουστεί, έχω φύγει από δουλειές. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έκανα ακριβώς τα ίδια

Αναφερόμενος σε μία παρεξήγηση που είχε με τον Μίκη Θεοδωράκη μερικά χρόνια πριν, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν είχαν τσακωθεί και περιέγραψε τι ακριβώς είχε συμβεί.

“Δεν τσακώθηκα με τον Μίκη Θεοδωράκη. Είχα πάει στο σπίτι του Μίκη για μια παράσταση από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ κι ο Μίκης ήταν ένας ποταμός. Η μοναδική φορά που μου απηύθυνε τον λόγο ήταν για να με ρωτήσει αν είμαι Εβραίος. Του είπα όχι. Στενοχωρήθηκε γιατί σε μία συνέντευξή μου είπα πως η μόνη φορά που μου μίλησε ήταν για να με ρωτήσει αν είμαι Εβραίος. Μετά το ενημερώθηκε την επόμενη μέρα κι ενοχλήθηκε. Τι να κάνω αφού αυτό είπε. Δεν του είπα κάτι μετά, εγώ ήμουν ένα τίποτα”, είπε.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, δηλώνοντας:

“Η μητέρα μου ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος με πολλά μυστικά. Άρχισα να εισπράττω τα βάσανα και τα αδιέξοδά της αφού έφυγε. Η εμμονή είναι αυτοί οι άνθρωποι που με έφεραν στον κόσμο. Δεν πρόλαβα να πω όσα ήθελα με τους γονείς μου. Λυπάμαι που πήγα να δείρω τον πατέρα μου στην εφηβεία μου γιατί δεν ήταν αριστερός, μεγάλο έγκλημα. Το μόνο επαναστατικό που έκανα στη ζωή μου ήταν αυτό το επάγγελμα και τα δύο παιδιά μου που είναι το μόνο μου παράσημο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα