Αθηνά Ευμορφιάδη: “Πέρασα καρκίνο 2 φορές – Το είπα στο Survivor αλλά δεν παίχτηκε”

Αθηνά Ευμορφιάδη: “Πέρασα καρκίνο 2 φορές – Το είπα στο Survivor αλλά δεν παίχτηκε”
Αθηνά Ευμορφιάδη Glomex

Η πρώην παίκτρια του Survivor Αθηνά Ευμορφιάδη αποκάλυψε πως πέρασε δύο φορές καρκίνο, ενώ την πρώτη φορά ήταν μόλις 25 ετών. Τι είπε για το σκηνικό με τον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε η Αθηνά Ευμορφιάδη, η πρώην παίκτρια του Survivor 5, που αποχώρησε πριν από μερικές βδομάδες.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από χρόνια. Όπως είπε, πέρασε καρκίνο δύο φορές στη ζωή της, ενώ αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που δέθηκε πολύ με την συμπαίκτριά της Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, που είχε αντιμετωπίσει το ίδιο.

“Βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια”, είπε η πρώην παίκτρια του Survivor 5, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Βαλάντη και την προσβλητική ατάκα του, λέγοντας:

“Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχω περάσει εγώ, το έχει περάσει ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό”.

Η ίδια ανέφερε πως είπε μέσα στο παιχνίδι ότι πέρασε καρκίνο, αλλά δεν παίχτηκε ποτέ, ενώ πρόσθεσε: “Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό, δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου πιο πριν. Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα