Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στον ΑΝΤ1

default image

Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα άνοιξε τα χαρτιά για το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει εδώ και καιρό και θα δούμε σύντομα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1

Νέα εκπομπή αναλαμβάνει η παρέα της Θεσσαλονίκης, κάτι που είχαμε γράψει από την περασμένη άνοιξη, όταν και το “Ράδιο Αρβύλα” αποφασίστηκε να αλλάξει προγραμματισμό. Η σατιρική εκπομπή παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, ωστόσο δεν θα προβάλλεται εβδομαδιαία, αλλά μια με δυο φορές το μήνα.

Όπως σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή της Δευτέρας, η ομάδα ετοιμάζει κάτι νέο, που θα δούμε στους δέκτες από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα. “Ετοιμάζεται κάτι, κάπως διαφορετικό. Θα έλεγα ένα νέο πλαίσιο για να επικοινωνούμε μαζί σας. Μια ανθρώπινη, γήινη αληθινή εκπομπή που θα έχει μεγαλύτερο εύρος, μεγαλύτερη ελευθερία. Δεν θα περιορίζεται στη σάτιρα” σημείωσε.

Όσο για το όνομα, μην ρωτήσετε. Τίτλος δεν υπάρχει και μπορεί να είναι η πρώτη εκπομπή που κάνει πρεμιέρα χωρίς όνομα, ανέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής που διαβεβαίωσε πως μέρος στο νέο εγχείρημα θα λάβουν και οι έτεροι “Καππαδόκες” του Ράδιο Αρβύλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα