Bachelor: Αποχώρηση με κλάματα – Ποια κοπέλα έφυγε

Bachelor: Αποχώρηση με κλάματα – Ποια κοπέλα έφυγε
Bachelor Instagram / @thebachelorgr

Άλλη μία κοπέλα αποχώρησε από το "Bachelor" στην Τελετή των Ρόδων. Το τρυφερό τετ α τετ του αποχαιρετισμού. Τι της είπε ο Παναγιώτης.

Άλλη μία “Τελετή των Ρόδων” πραγματοποιήθηκε στο “Bachelor” το βράδυ της Παρασκευής (4/12) και μία κοπέλα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι του Alpha, με αποτέλεσμα να παραμείνουν μόνο πέντε κορίτσια στη βίλα.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς έχει αναπτύξει σχέσεις με όλες τις κοπέλες και δεν μπορούσε να αποφασίσει ποια θα έπρεπε να φύγει.

Τα δύο κορίτσια που έμειναν στο τέλος να περιμένουν για ένα τριαντάφυλλο που απέμεινε στον Έλληνα Bachelor ήταν η Εριέττα και η Σία, το οποίο τελικά δόθηκε στη Σία.

Η Εριέττα στο άκουσμα της αποχώρησής της έβαλε τα κλάματα, ωστόσο, ο Παναγιώτης την πήρε αγκαλιά και της ανέφερε πως χάρηκε πολύ που τη γνώρισε, ότι είναι μια σπουδαία γυναίκα και πως θα ήθελε να κρατήσουν επαφή και εκτός σπιτιού.

Ο Έλληνας Bachelor στην προσωπική του συνέντευξη δήλωσε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί το μέλλον του με την Εριέττα, ενώ η ίδια μετά την αποχώρησή της ανέφερε με χιούμορ πως θα τον περιμένει έξω και θα τον χωρίσει με όποια κοπέλα τελικά συνεχίσει τη ζωή του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα