Bachelor: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε στην Τελετή των Ρόδων

Bachelor: Αυτή η κοπέλα αποχώρησε στην Τελετή των Ρόδων
Bachelor Alpha Tv

Μία ακόμη "Τελετή των Ρόδων", μία ακόμη αποχώρηση στο "Bachelor". Ποια κοπέλα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη βίλα και την καρδιά του Παναγιώτη.

Άλλη μία “Τελετή των Ρόδων” πραγματοποιήθηκε στο “Bachelor” το βράδυ της Παρασκευής (27/11) και μία κοπέλα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι του Alpha.

Τα κορίτσια αισθάνονται πλέον τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσά τους, κάτι που φαίνεται σε κάθε ραντεβού, όπως και σε εκείνο που βγήκε ο Παναγιώτης με την Εριέττα.

Οι κοπέλες, μάλιστα, είχαν και μία έκπληξη από τον Παναγιώτη, καθώς είδαν τις οικογένειές τους σε βίντεο και συγκινήθηκαν, ξεσπώντας σε κλάματα.

Οι καβγάδες, βέβαια, δεν έλειψαν, αφού στο κοκτέιλ πάρτι η Αντζελίνα και η Εριέττα τσακώθηκαν για άλλη μια φορά, παρά το άγχος που υπήρχε στην ατμόσφαιρα.

Στην “Τελετή των Ρόδων”, ο Παναγιώτης είχε μόνο δύο τριαντάφυλλα να δώσει, καθώς κάποιες κοπέλες είχαν ήδη πάρει το πολυπόθητο λουλούδι στο ραντεβού τους.

Ο Έλληνας Bachelor έδωσε το ένα στη Σία και το άλλο στη Ραφαέλλα, με αποτέλεσμα η Άννα να είναι η κοπέλα που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα