Bachelor: Ήταν κομπάρσοι οι γονείς και οι φίλοι του Παναγιώτη;

Bachelor: Ήταν κομπάρσοι οι γονείς και οι φίλοι του Παναγιώτη;
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος Instagram / @vasilakospanagiotis12

Φήμες ήθελαν τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν ως φίλοι και ως γονείς του Παναγιώτη Βασιλάκου στο "Bachelor" να είναι κομπάρσοι. Τι ισχύει στην πραγματικότητα.

Σάλος προκλήθηκε τα τελευταία 24ωρα με μια φωτογραφία από το 2016, που παρουσιάζει τον Παναγιώτη Βασιλάκο από το “Bachelor” να ποζάρει με τους γονείς του.

Οι γονείς του Παναγιώτη είχαν εμφανιστεί στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι του Alpha και καθώς έχει γίνει γνωστό πως το “Bachelor” βασίζεται σε σενάριο, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι επρόκειτο για κομπάρσους και όχι για τους αληθινούς του γονείς.

Τη φωτογραφία από το 2016 “ανέσυρε” και δημοσίευσε ο λογαριασμός Soula Glamorous στο Instagram και αυτό προκάλεσε σύγχυση σε πολύ κόσμο, γιατί οι γονείς του Παναγιώτη στη φωτογραφία δεν είχαν καμία σχέση με τα άτομα που εμφανίστηκαν στο “Bachelor”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε”, τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα του “Bachelor” είναι οι αληθινοί γονείς του Παναγιώτη, απλώς έχουν αλλάξει επειδή έχουν περάσει αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, το ίδιο ισχύει και για τους φίλους του που συμμετείχαν στο ριάλιτι την προηγούμενη βδομάδα. Πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για κομπάρσους, καθώς υπήρξαν πληροφορίες πως εμφανίστηκαν και στο παρελθόν στην τηλεόραση, ωστόσο είναι πραγματικοί του φίλοι, ενώ ο ένας είναι ξάδερφός του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα