Bachelor: Παίκτρια αρνήθηκε το τριαντάφυλλο – Ο Παναγιώτης σταμάτησε την Τελετή των Ρόδων

Bachelor: Παίκτρια αρνήθηκε το τριαντάφυλλο – Ο Παναγιώτης σταμάτησε την Τελετή των Ρόδων
Αποχώρηση - "βόμβα" από το Bachelor Youtube

Η παίκτρια δήλωσε πως δεν άντεχε άλλο την πίεση. "Κορίτσια, είμαι πολύ σοκαρισμένος, η Τελετή των Ρόδων σταματάει", είπε ο "Bachelor" και έφυγε.

Μια μεγάλη ανατροπή έγινε στο “Bachelor”, στο επεισόδιο της Παρασκευής (6/11), καθώς μια παίκτρια αρνήθηκε να δεχθεί το τριαντάφυλλο, ώστε να παραμείνει στη βίλα και να διεκδικήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης θέλησε να προσφέρει το τριαντάφυλλο στην Μαρίνα, αλλά εκείνη -προς έκπληξη όλων- το αρνήθηκε, αποχωρώντας οικειοθελώς από το ριάλιτι του ALPHA, καθώς, όπως τόνισε, έχει πιεστεί πολύ.

“Νιώθω πως είμαι αρκετά πεσμένη έτσι ώστε να μπορέσω να δεχτείς αυτά που θέλω. Ξέρω τουλάχιστον ότι έχω την καρδιά σου”, είπε συγκινημένη η παίκτρια, αφήνοντας τις συμπαίκτριές της με το στόμα ανοιχτό.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης θέλησε να μεταπείσει τη Μαρίνα, όμως εκείνη ήταν ανένδοτη.

“Δεν μπορώ άλλο. Ξέρεις ότι θέλω να μείνω, αλλά δεν αντέχω”, του είπε, με τον “Bachelor” να απαντά ότι θα σεβαστεί την επιλογή της, παρόλο που έχει συναισθήματα (και) για εκείνη.

Λίγο αργότερα, αφού ο Παναγιώτης αποχαιρέτησε τη Μαρίνα, επέστρεψε στις παίκτριες, όπου με συνοπτικές διαδικασίες ανακοίνωσε ότι η Τελετή των Ρόδων ακυρώνεται.

“Κορίτσια, είμαι πολύ σοκαρισμένος, δεν είμαι ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή. Η Τελετή των Ρόδων σταματάει. Καλό σας βράδυ!”, είπε χαρακτηριστικά…

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα