Bachelor – Spoiler: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού – Αυτές είναι οι 3 φιναλίστ

Bachelor – Spoiler: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του ημιτελικού – Αυτές είναι οι 3 φιναλίστ
BACHELOR Instagram / @thebachelorgr

Αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του ημιτελικού του "Bachelor". Ποια είναι τα τρία κορίτσια που επικράτησαν. Πού θα γυριστεί ο τελικός.

Στην τελική ευθεία μπήκαν τα γυρίσματα του “Bachelor”, του ριάλιτι αγάπης που προβάλλεται από Τετάρτη έως Παρασκευή στις 22:00 στον Alpha.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι βρίσκονται πιο μπροστά από τα επεισόδια που παρακολουθούν οι τηλεθεατές, ενώ, σήμερα, Δευτέρα (19/10), αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο τελικός.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, οι τρεις φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον ημιτελικό είναι η Νικολέτα, η Βίβιαν και η Αντζελίνα.

Τα κορίτσια θα μείνουν για 4 μέρες σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα με τον Παναγιώτη, ενώ μετά τη διαμονή τους η μία κοπέλα θα πρέπει να αποχωρήσει.

Δύο από τα κορίτσια θα επικρατήσουν και θα μεταβούν στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη, όπου θα πραγματοποιηθεί και θα γυριστεί ο τελικός.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα