Bachelor: Το διπλό ραντεβού, η ξαφνική αποχώρηση και τα κλάματα

Bachelor: Το διπλό ραντεβού, η ξαφνική αποχώρηση και τα κλάματα
Bachelor Youtube / @Alpha Tv

Η Μαριεύη και η Μαγδαληνή πήγαν για ψάρεμα με τον Παναγιώτη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά. Ποια αποχώρησε από το "Bachelor".

Μία αναπάντεχη αποχώρηση μετά από ένα διπλό ραντεβού είδαμε στο “Bachelor” στο επεισόδιο της Πέμπτης (15/10), εκτός από τις συγκινητικές εξομολογήσεις των κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης κάλεσε για ψάρεμα τη Μαγδαληνή και τη Μαριεύη, δύο κορίτσια με τα οποία δεν ήρθε πάρα πολύ κοντά, καθώς ήθελε να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους και να αποφασίσει αν μπορεί να συνεχίσει μαζί τους.

Καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού η Μαγδαληνή φάνηκε να περνάει όμορφα και να απολαμβάνει το ψάρεμα, σε αντίθεση με τη Μαριεύη που ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη και γκρίνιαζε συνεχώς, κάτι που της επεσήμανε διαρκώς η συμπαίκτριά της.

Στο τέλος του διπλού ραντεβού, ο Παναγιώτης ανακοίνωσε στα δύο κορίτσια πως κάποια θα πρέπει να αποχωρήσει, καθώς συνειδητοποίησε πως δεν έχει καθόλου χημεία μαζί της και πως δεν χρειάζεται να σπαταλούν άλλο τον χρόνο τους.

Ο Έλληνας Bachelor ανακοίνωσε στη Μαριεύη πως εκείνη είναι η παίκτρια που θα πρέπει να φύγει, με την ίδια να ξεσπά αργότερα σε κλάματα, δηλώνοντας: “Ήταν κακή η επιλογή του. Ήταν πολύ νωρίς. Είχα να δώσω κι άλλα”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα