Baywatch πάλι στο MEGA: 10 λόγοι που θα σε κάνουν να το ξαναδείς

Baywatch πάλι στο MEGA: 10 λόγοι που θα σε κάνουν να το ξαναδείς

Tο Baywatch, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών επέστρεψε στις οθόνες μας κι εμείς σου προτείνουμε δέκα λόγους που αξίζει να το δεις ή και να το ξαναδείς.

Μία από τις πιο αγαπημένες, αλλά και πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών προβάλλεται ξανά από την ελληνική τηλεόραση. Το Mega επανέφερε από το Σάββατο 2/5 το Baywatch στις οθόνες μας και δε θα μπορούσαμε να μην δηλώσουμε χαρούμενοι για αυτή την επιλογή.

Η διάσημη σειρά που διαδραματίζεται στις παραλίες του Λος Άντζελες και περιγράφει την καθημερινή ρουτίνα της ομάδας των ναυαγοσωστών με επικεφαλής τον υπολοχαγό Μιτς Μπιουκάνον, σύμφωνα με το “Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες”, είναι η πλέον δημοφιλής τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών.

Το φαινόμενο του Baywatch λατρεύτηκε σε όλο τον πλανήτη, ενώ έχτισε και σπουδαίες καριέρες με κορυφαία όλων την Πάμελα Άντερσον. Μιας και επέστρεψε, λοιπόν, στη μικρή οθόνη, ας δούμε τους δέκα λόγους που αξίζει να το ξαναδείς.

Το τραγούδι αρχής

Το “I ‘ll be there” το καταλαβαίνεις από τις πρώτες τρεις νότες. Τόσο iconic.

To slow motion τρέξιμο των ηθοποιών

Από τα πράγματα που σημάδεψαν τη σειρά. Το τρέξιμο σε slow motion. Και ποιος δεν το προσπάθησε (αποτυχημένα) σε κάποια παραλία;

Πριν την Πάμελα, η Έρικα

Ίσως κάποιοι δεν το θυμούνται, αλλά η πρώτη φορά που η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε σε επεισόδιο του Baywatch ήταν στην αρχή της τρίτης σεζόν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η εμμονή μας άκουγε στο όνομα Έρικα Ελένιακ.

Και μετά ναι, φυσικά η Πάμελα

Η Πάμελα Άντερσον όχι μόνο έκανε το όνομά της συνώνυμο με τη σειρά, αλλά εκτόξευσε την καριέρα της. Δεν υπάρχει φαν του Baywatch που να μην περίμενε να δει την Πάμελα να σώζει κόσμο.

Είναι ότι πιο κοντινό σε διακοπές αυτή την περίοδο

Αυτή η στιγμή ίσως είναι η πλέον κατάλληλη να απολαύσουμε το Baywatch από την άνεση του σπιτιού μας τα Σαββατοκύριακα. Μιας και οι διακοπές ακόμη αργούν και είναι και αβέβαιες για φέτος.

Τα καλλίγραμμα κορμιά των πρωταγωνιστών

Όταν η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά και χωρίς internet τότε, ο κόσμος είδε για πρώτη φορά μαζεμένα τόσα καλλίγραμμα κορμιά σε μια οθόνη. Χάρμα οφθαλμών.

Μάθαμε τα βασικά της ΚΑΡΠΑ

Πέρα από την πλάκα, δύο τρία βασικά βήματα, έστω θεωρητικά, τα μάθαμε. Άσχετα αν μπορούμε να τα εφαρμόσουμε.

Το ότι σχεδόν κανείς δεν ξέρει κολύμπι

Εκτός από τους πρωταγωνιστές – ναυαγοσώστες, σχεδόν κανείς άλλος δεν γνωρίζει κολύμπι σε αυτή την παραλία. Μας κάνει να νιώθουμε ότι είμαστε καλύτεροι σε κάτι.

Τα guests που απογείωσαν ηθοποιούς

Μπορεί να μην το θυμούνται πολλοί, αλλά από τη σειρά έχουν περάσει ηθοποιοί που εκτοξεύτηκαν μετά, όπως ο Μπράιαν Κράνστον (του Breaking Bad) ή η Μίλα Κούνις (η οποία ήταν κοριτσάκι τότε).

Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ

O κουλ Μιτς Μπιουκάνον, ο πρωταγωνιστής της σειράς, είχε κάνει χιλιάδες αγόρια τότε να θέλουν να γίνουν ναυαγοσώστες. Και χιλιάδες κορίτσια να κολλήσουν μαζί του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα