Big Brother 2: Ποιος παίκτης αποχώρησε – “Καρφιά” και νεύρα

Big Brother 2: Ποιος παίκτης αποχώρησε – “Καρφιά” και νεύρα
Big Brother 2 Glomex

Η Σοφία Αλεξανιάν, ο Στηβ Μιλάτος και η Ευδοκία Τσαγκλή ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Big Brother 2. "Τώρα μπορείτε να χαρείτε", είπε ο παίκτης που έφυγε.

Άλλη μια αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο “Big Brother Live” της Παρασκευής (17/09) στον ΣΚΑΙ, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ στο σπίτι του γνωστού τηλεοπτικού ριάλιτι.

Υποψήφιοι ήταν η Σοφία Αλεξανιάν, ο Στηβ Μιλάτος και η Ευδοκία Τσαγκλή, ενώ η Σαμάνθα που είχε κερδίσει το βέτο, επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει.

Η αγωνία “χτύπησε” κόκκινο μέχρι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Η Σοφία Αλεξανιάν, η παίκτρια που μπήκε αργότερα στο “Big Brother 2”, ήταν εκείνη που κλήθηκε να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

“Νιώθω δυσάρεστα. Δεν το περίμενα. Θεωρώ πως ήταν άδικο. Τελικά έπρεπε να έχω παίξει θέατρο. Λυπάμαι που δεν έπαιξα θέατρο”, δήλωσε η Σοφία, μόλις άκουσε την ανακοίνωση.

Η ηθοποιός ήταν εμφανώς εκνευρισμένη για το αποτέλεσμα, ενώ ανυπομονούσε να ανοίξει η πόρτα του σπιτιού του “Big Brother” για να φύγει.

Αποχαιρέτησε μόνο μερικούς από τους συμπαίκτες της, με εξαίρεση την Μαίρη Βαρσάμη, με την οποία είχαν έρθει κοντά.

“Τώρα μπορείτε να χαρείτε”, πρόσθεσε φεύγοντας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Αλεξανιάν

Η Σοφία Αλεξανιάν, που έμεινε για δύο βδομάδες στο ριάλιτι, είπε όταν έφτασε στο πλατό του Live:

“Κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα, αλλά και ότι θα έπρεπε να πλησιάσω άλλους ανθρώπους. Για παράδειγμα, αν δεν πλησίαζα την Μαίρη, δεν θα στοχοποιούμουν”.

Μάλιστα, η παίκτρια είδε βίντεο με τους συγκατοίκους που την ψήφισαν και τους λόγους για τους οποίους το έκαναν.

Η ίδια “έχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια της” όταν είδε πως την ψήφισε η Ανχελίτα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα