Big Brother 2: Θέλουν ζευγάρι στην παρουσίασή του – Όσα ξέρουμε

Big Brother 2: Θέλουν ζευγάρι στην παρουσίασή του – Όσα ξέρουμε
"Big Brother" Glomex

Η παραγωγή του "Big Brother" θέλει ένα "δίδυμο" για την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέχρι τώρα.

Επιστρέφει το “Big Brother” για δεύτερη σεζόν, μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρυσι στον ΣΚΑΙ, ωστόσο, θα δούμε αρκετές αλλαγές στον καινούργιο κύκλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η παραγωγή του ριάλιτι εγκλεισμού θέλει ένα ανδρόγυνο στην παρουσίαση του δεύτερου “Big Brother”, ενώ μάλλον δεν θα συζητήσουν για τη θέση η Ελεονώρα Μελέτη – όπως είχε ακουστεί – αλλά ούτε και ο Χάρης Βαρθακούρης, που ήταν στο “τιμόνι” του πρώτου.

Το κανάλι έχει προσεγγίσει με μηνύματα, μέχρι στιγμής, το τηλεοπτικό “δίδυμο”, το οποίο είναι ζευγάρι και στη ζωή.

“Θέλουν ένα δίδυμο! Δεν θα πω το ονοματεπώνυμο τους. Είναι ζευγάρι πάντως. Το έχουν προσεγγίσει με μηνύματα. Έχουν σταλεί τρία μηνύματα στη γυναίκα και ένα στον άντρα”, δήλωσε η Έλενα Πολυκάρπου.

“Είναι παντρεμένοι, έχουν παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, κάνουν χρόνια τηλεοπτικές εκπομπές μαζί αλλά έχουν κάνει και πράγματα ξεχωριστά ο καθένας τους. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται αλλού”, συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα