Big Brother: Άγριος καβγάς Σοφίας-Ραμόνας – “Είσαι ψεύτρα, ζηλιάρα και κομπλεξικιά”

Big Brother: Άγριος καβγάς Σοφίας-Ραμόνας – “Είσαι ψεύτρα, ζηλιάρα και κομπλεξικιά”
Άγριος καβγάς Σοφίας-Ραμόνας στο "Big Brother" Glomex

Στα "μαχαίρια" βρίσκονται οι δύο παίκτριες του "Big Brother". Ο έντονος καβγάς τους το βράδυ της Δευτέρας (05/10). Όσα είπαν Σοφία και Ραμόνα στο δωμάτιο.

Απίστευτος καβγάς ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (05/10) στο σπίτι του “Big Brother” ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και τη Ραμόνα Μοροσάνου.

Οι δύο παίκτριες του ριάλιτι του ΣΚΑΙ ξεκίνησαν να συζητούν για τις μεταξύ τους διαφωνίες και να κατηγορούν η μία την άλλη για διάφορα θέματα.

Η Ραμόνα είπε στη Σοφία πως την θεωρεί διπρόσωπη, η γνωστή τραγουδίστρια της απάντησε πως είναι ασχολείται συνεχώς μαζί της και το πράγμα δεν άργησε να ξεφύγει.

“Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ακούσω τίποτα άλλο από σένα, απαξιώ πραγματικά. Λες ψέματα, είσαι μια ψεύτρα, είσαι μια κοπέλα που ζηλεύει, είσαι μια κοπέλα κομπλεξικιά. Κρίμα γιατί είσαι πολύ όμορφη κοπέλα και δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά από σένα από την πρώτη μέρα που μπήκαμε εδώ πέρα. Όταν βγεις από εδώ πέρα ότι σου αντιστοιχεί, αυτό θα πάρεις”, είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Δανέζη.

Στο τέλος του καβγά, η Ραμόνα έφυγε από το δωμάτιο φανερά εκνευρισμένη, προειδοποιώντας ότι έχει πολλά ακόμα να πει για τους παίκτες του “Big Brother”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα