Big Brother: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Σοφία, Ράνια και Χριστίνα

Big Brother: Άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Σοφία, Ράνια και Χριστίνα
Στιγμιότυπο από το Big Brother GLOMEX

Αφορμή του καβγά στάθηκε η επικείμενη ψηφοφορία, αλλά και οι συμμαχίες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού".

Έντονος καβγάς δημιουργήθηκε στο σπίτι του Big Brother στο επεισόδιο της Πέμπτης με πρωταγωνίστριες την Χριστίνα Ορφανίδου, τη Σοφία Δανέζη και τη Ράνια Καραγιάννη. Αφορμή του καβγά στάθηκε η επικείμενη ψηφοφορία.

Η Χριστίνα ρώτησε τη Σοφία αν έχει ψηφίσει τη Ράνια και εκείνη της αποκάλυψε πως την έχει ψηφίσει. Η Χριστίνα της ζήτησε να το πει στη Ράνια, ωστόσο η Σοφία θεώρησε πως δεν υπάρχει λόγος και θα της το αναφέρει κάποια στιγμή η ίδια.

Εκείνη τη στιγμή η Ράνια μπήκε στο δωμάτιο και οι δύο γυναίκες της είπαν για τι πράγμα μιλούσαν. Μάλιστα η Σοφία έδειξε να επιμένει, ρωτώντας τη Ράνια για το αν τελικά την ενδιαφέρουν όσοι την ψηφίζουν προς αποχώρηση.

“Εάν είχε πρόβλημα, γιατί με ψήφισες, ή αν με ψήφισες, θα ερχόμουν να στο έλεγα. Δεν είναι το θέμα μου εκεί. Βασικά δεν υπάρχει θέμα να γίνεται όλο αυτό. Δεν με ενδιαφέρει, ο καθένας ψηφίζει με τα κριτήρια τα δικά του. Τώρα το “γιατί” με ψήφισες” θα ερχόμουν να στο πω. Μπήκε μεσολαβητής η Χριστίνα”, δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα