Big Brother: “Έσωσε” τον αδερφό του και μπήκε ο ίδιος υποψήφιος προς αποχώρηση

Big Brother: “Έσωσε” τον αδερφό του και μπήκε ο ίδιος υποψήφιος προς αποχώρηση
Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής glomex

Ο Παναγιώτης Βαρουξής "έσωσε" τον αδερφό του, Χρήστο, κάνοντας χρήση του βέτο, μια κίνηση που τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιοι είναι οι τελικοί υποψήφιοι.

Στο επεισόδιο του Big Brother που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (21/10), οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη, με στόχο να τον διώξουν από το σπίτι.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας έγινε πριν μάθουμε ποιος παίκτης θα κερδίσει το βέτο κι αν θα σώσει κάποιον παίκτη, μιας και οι κανόνες άλλαξαν μετά από ανακοίνωση του “Μεγάλου Αδερφού”.

Έκπληξη αποτέλεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τις Χριστίνα και Ραΐσα να βρίσκονται υποψήφιες προς αποχώρηση για πρώτη φορά, μαζί με το Χρήστο Βαρουξή, ο οποίος ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Πέμπτης (22/10) όλα ανατράπηκαν, αφού νικητής της δοκιμασίας για το βέτο ήταν ο Παναγιώτης Βαρουξής που αποφάσισε να “σώσει” τον αδερφό του από την διαδικασία αποχώρησης.

Για να προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος έπρεπε να ανατρέξουν στον επόμενο παίκτη με τις πιο πολλές αρνητικές ψήφους. Στην προκειμένη περίπτωση ισοψηφούσαν ο ίδιος ο Παναγιώτης και η Ραμόνα Μοροσάνου. Μετά την ανατροπή αυτή, οι δυο τους βρέθηκαν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με την Ραΐσα και την Χριστίνα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα