Big Brother: Η εξομολόγηση παίκτη για τη δολοφονία του αδερφού του

Big Brother: Η εξομολόγηση παίκτη για τη δολοφονία του αδερφού του

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα μιλά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε σε παιδική ηλικία και τον ιερό ρόλο της μητέρας του που στάθηκε "βράχος" στο πλευρό του.

Με εμφανή συγκίνηση και χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο Βλαδίμηρος Νικόλα μοιράστηκε το προσωπικό οικογενειακό δράμα που έζησε από πολύ μικρή ηλικία. Μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother, εξομολογήθηκε τις στιγμές που βίωσε μετά τη δολοφονία του αδερφού του, ενώ στάθηκε και στον ρόλο της μητέρας του, η οποία στάθηκε στο πλευρό του.

“Όταν ήμουν 9-10 χρονών, το 2008, για κάποιους λόγους είχαν δολοφονήσει τον αδερφό μου. Εμένα αυτό σαν μικρότερο παιδί, εκτός του ότι ένιωθα πολύ άσχημα, με είχε τρομάξει πάρα πολύ. Και αυτή η αβεβαιότητα της καθημερινότητας με έκανε και φοβόμουν. Κάθε μέρα κάτι θα γινόταν που θα έβαζα τα κλάματα. Είτε αυτό ήταν ότι θα μας τρομοκρατούσε ο πατέρας μου, είτε ότι έβλεπα τη μάνα μου να σκοτώνεται. Από μικρός ήταν το μόνο άτομο που έβλεπα ότι πραγματικά πάλευε μέρα και νύχτα για μένα. Έβλεπα λόγω της δουλειάς να είναι όρθια πάνω από 12 ώρες την ημέρα και να αποκτά ένα πρόβλημα στα πόδια. Θα έπρεπε να κάνει εγχείρηση για αυτό.

Ένιωθα πως δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να το αλλάξω. Ήμουν απλά παρατηρητής. Είναι αναγκασμένη να δουλεύει τόσες ώρες απλά για να μπορούμε να επιβιώσουμε. Περίμενα να μεγαλώσω για να μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Πάντα ήξερα ότι η μάνα μου ονειρευόταν απλά να έχει ένα σπίτι. Εμένα προτεραιότητά μου είναι να της πάρω ένα σπίτι για να έχει ένα μέρος να ζει. Την αγαπάω και την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα όσα έχει κάνει. Θυμάμαι τα βράδια που την άκουγα να κλαίει στη δίπλα κρεβατοκάμαρα. Και θα το αλλάξω αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα