Big Brother: Η πρώτη αποχώρηση και η συγκινητική δήλωση

Glomex
Ποιος αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother, μετά την απόφαση του κοινού. Η συγκινητική δήλωση πριν την έξοδό από το παιχνίδι.
- 05 Σεπτεμβρίου 2020 09:31
Το πρώτο live του Big Brother προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και περιελάμβανε πολλές, ευχάριστες και δυσάρεστες, εκπλήξεις.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση της πρώτης εβδομάδας ήταν ο Χρήστος Μακρίδης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Jay Prodan.
Ύστερα από ψηφοφορία-θρίλερ του τηλεοπτικού κοινού, όπως είπε ο παρουσιαστής, Χάρης Βαρθακούρης, από το ριάλιτι αποχώρησε ο Jay.
“Μόνο που κάθομαι εδώ σήμερα, αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα”, δήλωσε με αξιοπρέπεια ο παίκτης κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr