Big Brother: Ο παίκτης που αποχώρησε αναπάντεχα – Η αμηχανία του Στηβ

Big Brother: Ο παίκτης που αποχώρησε αναπάντεχα – Η αμηχανία του Στηβ
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση glomex

Ποιος παίκτης δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother;

Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε το live του Big Brother 2, με τους διαγωνιζόμενους να περιμένουν με αγωνία της ανακοίνωση της αποχώρησης.

Οι επτά υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Στηβ, η Μαίρη, ο Ισίδωρος, ο Παναγιώτης, η Ανχελίτα, η Σαμάνθα και η Σύλια.

Η παίκτρια που δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και τελικά αποχώρησε από το Big Brother ήταν η Σύλια Καραμολέγκου. Η νεαρή αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες συγκινημένη και εγκατέλειψε το σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, ο συχνά υπέρ-εκφραστικός Στηβ Μιλάτος έμεινε σιωπηλός, σχεδόν παγωμένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στηβ είχε εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον προς τη Σύλια, η οποία ωστόσο είχε ξεκαθαρίσει ότι έχει σχέση εκτός παιχνιδιού. Οι δυο τους είχαν επιδοθεί σε στιγμές έμμεσου φλερτ, όπου πάντα έμπαινε “φρένο” λόγω της δέσμευσης της παίκτριας. Το φλερτ έληξε άδοξα όταν η Μαίρη έβαλε “φυτιλιά” στον Στηβ, λέγοντάς του ότι η Σύλια μπορεί να τον έχει προσεγγίσει και να μην τον ξεκόβει, επειδή είναι διάσημος και άρα πλάι του μπορεί κι εκείνη να κλέψει στιγμές προβολής.

Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις της Σύλιας

“Νιώθω γεμάτη, είμαι πολύ ευχαριστημένη που πήρα αυτή την εμπειρία, γνώρισα ανθρώπους και πρέπει να πω ότι κέρδισα φίλους.. Ήμουν συνειδητοποιημένη, κάποια στιγμή θα συνέβαινε”, δήλωσε μεταξύ άλλων η νεαρή, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα