Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother – Spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Big Brother Glomex

Η Άννα Μαρία είναι ήδη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή τη βδομάδα, μετά το live της περασμένης Παρασκευής. Ποιοι άλλοι κινδυνεύουν να φύγουν από το "Big Brother".

Ανατροπή είχαμε την περασμένη Παρασκευή (06/11) στο live του “Big Brother”, καθώς παρότι υπήρχαν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση – Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Ραμοροσάνου και Χρήστος Βαρουξής – τελικά δεν έφυγε κανένας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι κανονισμοί του παιχνιδιού λένε πως μπορεί να υπάρξει μία εβδομάδα στην οποία δεν θα αποχωρήσει κανείς, και ο “Μεγάλος Αδελφός” αποφάσισε αυτή η εβδομάδα να είναι η προηγούμενη.

Ωστόσο, στο live έγινε νέα ψηφοφορία από τους συγκατοίκους, οι οποίοι κλήθηκαν να διαλέξουν ένα άτομο που θα ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη βδομάδα, δηλαδή αυτή που ήδη διανύουμε και αυτό ήταν η Άννα Μαρία.

Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής “Ευτυχείτε”, οι άλλοι υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του κοινού την ερχόμενη Παρασκευή (13/11) θα είναι η Ραμόνα και ο Χρήστος Μακρίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος.

Μέχρι τότε, μεσολαβεί η δοκιμασία του βέτο, που δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα