Big Brother: Τσακώθηκαν για τις σκοπιές – Δεν ήθελε κανείς να κάνει “γερμανικό”

Big Brother: Τσακώθηκαν για τις σκοπιές – Δεν ήθελε κανείς να κάνει “γερμανικό”
Τσακωμός για τις σκοπιές glomex

Ο Θέμης τσακώθηκε με τη Σοφία και το Δημήτρη Κεχαγιά, καθώς ήθελε να κοιμάται παραπάνω, εκφράζοντας παράπονα που θα έπρεπε να κάνει νυχτερινή σκοπιά.

Μια ιδιαίτερη δοκιμασία με άρωμα στρατού έβαλε ο “Big Brother” στους παίκτες του σπιτιού τη Δευτέρα (23/11).

Συγκεκριμένα, οι συγκάτοικοι έπρεπε να ντυθούν στα χακί, να ακολουθήσουν κανόνες, να τηρήσουν πιστά το ωράριο κατάκλισης και εγερτηρίου και να έχουν στρατιωτική πειθαρχία.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία προκάλεσε τη στεναχώρια του Θέμη Κανέλλου, ο οποίος ένιωσε ότι δεν του ταιριάζει καθόλου αυτή η αποστολή και προσπάθησε να φέρει τη δοκιμασία στα μέτρα του, αναφέροντας πως έχει πάθει “πολιτισμικό σοκ”.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/11) η κατανομή των βαρδιών από την Σοφία Δανέζη αποτέλεσε αφορμή για έναν ακόμη καυγά ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ.

Η κατανομή δεν άρεσε καθόλου στον Γρηγόρη που είτε ήθελε να αλλάξει βάρδια, είτε ώρα. Η Σοφία δεν άντεξε τα παράπονά του και ύψωσε τον τόνο της φωνής. Τότε, ο ίδιος απάντησε με ένταση στη Σοφία: “Είναι προσβολή αυτό που κάνεις. Έχω μιλήσει με τον Θέμη και τα κανονίζεις αλλιώς. Όχι αυτό το ύφος σε εμένα, αυτά αλλού”, με την Σοφία να απαντά ότι γκρινιάζει συνεχώς.

Λίγο αργότερα, ο Θέμης τσακώθηκε με τη Σοφία και το Δημήτρη Κεχαγιά, καθώς ήθελε να κοιμάται παραπάνω, εκφράζοντας παράπονα που θα έπρεπε να κάνει νυχτερινή σκοπιά και “γερμανικό νούμερο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα